Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Kaffe- & espressomaskiner

Kaffe i særklasse med Kaffe- og espressomaskine fra Kitchenaid

Kitchenaid tilbyder kaffemaskiner i utroligt lækkert retrodesign, men stadig med moderne tilføjelser. Både deres kaffemaskiner og kaffekværne er virkelig flotte og står skarpt i dit kaffesetup derhjemme.

Med deres kaffemaskine eller espressomaskine får du en autentisk kaffeoplevelse, som er udover det sædvanlige. Maskinerne bruger yderst veldefinerede metoder til at skabe den perfekt kop kaffe.

Med en Kitchenaid kaffemaskine samt en af de smarte Kitchenaid Toastere får du en hurtig og lækker start på dagen.

Kitchenaid Artisan espressomaskine

Mastodonten, når det komme til en espressomaskine, må siges at være Artisan espressomaskinen fra Kitchenaid.

Denne robuste espressomaskine er en perfekt blanding af lækkert retrodesign men med moderne specifikationer, som gør den meget ikonisk og stilren. Maskinen er formstøbt i metal og er utroligt stærk og holdbar. På toppen af maskinen finder du en lille platform, der fungerer som en kopvarmer, der passer til 6 espressokopper.

Udover dette er Artisan espressomaskinen udstyret med store damptrykmålere samt en indikator, der viser kedlens status og opskumning. Med de to kedler kan du brygge op til 2 kopper espresso samt skumme mælk på samme tid.

Maskinen må i sandhed siges at være i særklasse og er istand til gang på gang at brygge en absolut perfekt kop espresso og inden for ganske kort tid.

Du kan få denne æstetiske maskine både i farverne rød, sort eller creme.

Kitchenaid Artisan Kaffekværn

Hvis du er til vaskeægte autentisk kaffe, så bør du helt sikkert overveje en Artisan kaffekværn fra Kitchenaid.

Med denne kværn får du et fantastisk brugbart værktøj til at male din kaffe selv. Kværnen her sikrer betjening med et lavt omdrejningsniveau, hvilket er med til at bevare den gode smag i dine valgte kaffebønner Kværnen er skabt i et lækkert stilrent design, som er en flot blanding af traditionelt design men med moderne funktioner. Kværnen har 15 forskellige malingsindstillinger, som sikrer, at du kan male din kaffe på præcis den måde, du foretrækker det.

Kitchenaid Artisan kaffekværnen kan fås i farverne rød, creme, sort eller medallion silver.

Kitchenaid One Touch kaffemaskine

One Touch kaffemaskinen fra Kitchenaid er designet i det velkendte Kitchenaid-design, som også er ikonisk for de andre produkter i denne kategori.

Med denne kaffemaskine får du mulighed for at tidsindstille maskinen, så den altid har kaffen klar, når du ønsker det, også selvom du ikke er hjemme til at sætte en kande over. Den store kande sikrer, at du altid har mulighed for at brygge op til 12 kopper kaffe ad gangen, hvilket er velegnet især til dig, som ofte inviterer gæster på kaffe.

Kitchenaid Cold Brewer kaffebrygger

Til dig, som er til koldbrygget kaffe, findes der selvfølgelig også en smart løsning fra Kitchenaid.

Denne kaffebrygger er perfekt til at fremstille den perfekte balancerede kolde kaffe, som har en mindre syreholdig og bitter smag end normal varm kaffe. Kaffebryggeren er fremstillet i et utrolig moderne rustfrit stål design og udstyret med et håndtag i aluminium.

Det har aldrig været nemmere og mere smagfuldt at brygge sin egen iskaffe. Prøv Kitchenaids Cold Brewer kaffebrygger, hvis du er til kaffe i de kolde varianter.

Er du ikke så meget til kaffe, og i stedet blot ønsker en smart kedel til at opvarme vand til te eller andre varme drikke så kan du med fordel blot købe en af de smarte Kitchenaid Kedler, som er perfekte til dette formål.