Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Kedler

Få den bedste te-tid nogensinde med elkedler fra Kitchenaid

Med kedler fra Kitchenaid får du ikke blot en flot og robust elkedel, men også en utrolig funktionel kedel til alle dine behov.

Deres smarte elkedler er ikke blot til te, men kan faktisk også bruges til infusion. Du kan indstille din kedel fra temperaturer lige fra 50°C til 100°C ved hjælp af et smart display. På den måde får du en utrolig versatil elkedel, som kan bruges til flere forskellige tilberedningsmetoder, især når det gælder te.

Som alle andre produkter fra Kitchenaid har de designet deres elkedler med fokus på design, brugervenlighed og funktionalitet. Der er tale om både meget smarte og avancerede elkedler, men også en traditionel fløjtekedel til dig, som godt kan lide traditionelle kedler.

Elkedlerne her er utroligt nemme at bruge og er designet med et unikt greb, som er yderst behageligt at anvende. Aldrig har det været nemmere at lave te og avancerede infusioner med brugen af en Kitchenaid elkedel.

Er du ikke til de varme drikke, kan du i stedet prøve en af de smarte Kitchenaid Juicere/saftpressere som også kan fås som Kitchenaid tilbehør til en af deres smarte standmixere.

Kitchenaid Artisan 1,5 L kedel

Som altid har Artisan serien endnu engang sneget sig ind i Kitchenaids kollektioner.

Artisan elkedlen er ikke andleredes end alt andet under Artisan-brandet og er en absolut perfektion, når det kommer til elkedler. Dens glatte og stilrene design blandet med avancerede og brugervenlige funktioner gør den til en sand vinder på markedet for elkedler. Artisan elkedlen har en smart funktion, hvor du kan bestemme opvarmningstemperaturen mellem 50°C og 100°C.

Kedlen er fremstillet i en såkaldt dobbeltvægget konstruktion. Dette sikrer, at der er væsentlig mindre støj, når vandet varmes samt at kanden ikke bliver særligt varm i forhold til normale elkedler.

Kedlen er derudover også udstyret med et fantastisk håndtag, som ligger utrolig behageligt i hånden og gør det meget nemt at flytte rundt på kedlen

Du kan få denne smarte kedel i farver som: rustik sort, rød metallic, rød, creme, medallion silver og frosted pearl.

Kitchenaid Elkedel 1,7 L

Denne elkedel er næsten lige så funktionel som Artisan kedlen, men her er der fokuseret lidt mindre på designet. Denne smarte elkedel har også en funktion, som sikrer, at du kan styre temperaturen mellem 50°C og 100°C. Derudover har den også en intelligent temperatursensor samt varmholdningsfunktion, som sikrer, at dit opvarmede indhold ikke går til spilde.

Elkedlen kan holde dit vand varmt i helt op til 30 minutter på den ønskede temperatur.