Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Standmixere

Få en mixer, der kan det hele, med en standmixer fra Kitchenaid

Standmixere fra Kitchenaid må i sandhed siges at være noget ud over det sædvanlige. For ikke nok med at disse mixere i dag er noget af det ypperste på markedet, det var faktisk også Kitchenaid, som revolutionerede både standmixeren og mange andre køkkenapparater.

Siden lanceringen af deres første standmixer tog det virkelig fart, og andre fabrikanter begyndte at udvikle deres egne designs.

Kitchenaid har sat stort præg på historien, når det gælder innovative køkkenmaskiner, og deres standmixere er ingen undtagelse. En standmixer fra Kitchenaid sikrer, at alle dine bageopgaver eller andet bliver fuldført til perfektion. Standmixere fra Kitchenaid kan dække alle dine behov og har utroligt mange smarte tilføjelser, som gør dem i stand til at udføre hvilken som helst kulinarisk opgave.

I Illums Bolighus finder du en række af de effektive Artisan Kitchenaid standmixere, som uden tvivl kan dække alle dine behov.

Standmixerne er udstyret med en stor skål på 4,8 L i rustfrit stål, som eksempelvis kan håndtere op til et helt kilo mel og 12 æggehvider. Når det kommer til selve looket i den standmixer, er der som altid en lang række fantastiske farver at vælge imellem.

Som altid holder Kitchenaid det forholdsvis simpelt og tidløst med farver som sort, sølv, kobber, krom, rød, hvid og cremefarvet.

Designet er som de fleste andre Kitchenaid produkter utrolig stilrent og tidløst, men med en utrolig mængde funktionalitet og avanceret teknologi, som gør dem utrolig effektive.

Tilbehør til Kitchenaid Standmixere

Artisan Standmixerne fra Kitchenaid har en række standardudstyr, som følger med.

Her får du blandt andet en 4,8 L-skål, en 3 L-skål, plastskærm, piskeris med seks tråde, fladt piskeris og en dejkrog.

Kitchenaids standmixere kan derudover udstyres med diverse Kitchenaid tilbehør, som giver dem nogle helt nye og geniale funktioner. Er du eksempelvis interesseret i at lave din egen pasta eller ravioli, kan du tilkøbe forskellige valser, så du nemt og enkelt kan fremstille dine egne retter helt fra bunden. Du kan sågar også få en Kitchenaid juicer/saftpresser, som kan tilkobles din standmixer.

Er du mere til det søde køkken, kan du selvfølgelig også få en skål, som egner sig perfekt til at lave især isdesserter fra bunden af.

Standmixere fra Kitchenaid er, grundet deres funktionalitet samt utroligt meget tilbehør, nogle af de absolut bedste på markedet. Ligegyldigt hvad dine behov er i køkkenet, kan du med en standmixer fra Kitchenaid uden tvivl komme igennem madlavningen meget nemmere.