Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Tilbehør

Gør dine kulinariske eventyr mere spændende med Kitchenaid tilbehør

De legendariske Kitchenaid køkkenmaskiner er, som mange ved, udstyret med utrolig mange funktioner, som gør dem yderst versatile i køkkenet.

Men trods deres mange smarte funktioner, synes Kitchenaid alligevel ikke, at de var helt færdige.

Derfor tilbyder de en række ekstra tilbehør til dig, som gerne vil udfordre dig selv og lave lidt mere avancerede retter. Det må siges at være en af Kitchenaids absolut stærkeste sider. De ved præcist, hvilke behov deres kunder har, og med en kombination af en effektiv køkkenmaskine samt muligheden for at købe tilbehør kan man få redskaber til al slags madlavning.

I denne kategori finder du en masse fantastiske tilføjelser til dine Kitchenaid maskiner, eller blot nogle ekstra tilføjelser til dit køkken.

Tilbehør til den aspirerende hjemmekok

Hvis du elsker at udfolde dine kulinariske evner derhjemme og imponere både dine familiemedlemmer eller gæster, så kan du med fordel bruge en Kitchenaid maskine med tilhørende Kitchenaid tilbehør.

Prøv eksempelvis kræfter med diverse pasta/ravioli-valser til din Kitchenaid standmixer og lav din helt egen pasta fra bunden. På denne måde kan du i sandhed gøre noget så simpelt som pasta utrolig smagfuldt med gode råvarer, som du kan stå inde for.

Dine gæster vil helt sikkert sætte pris på, at alt i deres måltid er lavet med kærlighed og helt fra bunden af.

Du kan også fremstille din helt egen oksefars, hakket svinekød eller lignende med en Kitchenaid kødhakker, som endnu engang sikrer, at du kan lave alt til dine retter fra bunden. Der findes også tilbehør til de lækkersultne, som fx en skål, der kan bruges til at lave is helt fra bunden. Denne skål virker sammen med din Kitchenaid standmixer og gør det utrolig nemt at lave dine helt egne lækre isdesserter.

Til dig, som måske er på kur, eller bare nyder et godt glas hjemmepresset frugt- eller grøntsagsjuice, kan du også tilkøbe en Kitchenaid juicer/saftpresser, som kan tilkobles din Kitchenaid standmixer. På denne måde kan du let lave dine egne juicer og safte, helt perfekt til morgenbordet.

Selvom du ikke har en Kitchenaid køkkenmaskine, er der stadig nogle gode redskaber i Kitchenaids tilbehørskollektion. Du kan eksempelvis købe en Artisan køkken/kaffevægt, som er lavet i et utrolig flot design, og er yderst nemt at bruge samt rengøre og passer perfekt til en af de smarte Kitchenaid Kaffe- & espressomaskiner.

Hvis du er den heldige ejer af en Kitchenaid køkkenmaskine, er der helt sikkert noget i deres tilbehørskollektion, som du med fordel kan tilføje dit køkken-arsenal for at gøre dine kulinariske udførelser lidt mere spændende og smagfulde.