Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Toastere

Fra ristet brød til hele sandwiches og bagels med toastere fra Kitchenaid

Ja, Kitchenaid er måske kendt for deres meget stilrene og forholdsvis enkle design, men når det gælder funktionaliteten, kan man på ingen måde kalde det enkelt i Kitchenaids toastere. For disse apparater kan nemlig meget mere end blot at riste brød.

Toasterne har nemlig en ekstra bred åbning, som faktisk giver dig mulighed for at lave hele, grillede sandwiches eller måske en lækker ristet bagel. Den brede åbning gør simpelthen, at du kan få, hvad der svarer til to tykke stykker brød ned i samme rum, og dermed sparer du en masse tid, når du laver lækre, grillede sandwiches.

Derudover er disse toastere selvfølgelig også fantastiske til at lave ristet brød, og har yderst gode indstillinger til netop dette. Hvis dit brød er frosset ned, kan du med optøningsfunktionen hurtigt gøre dit brød klar, selvom det er helt dybfrossen.

En anden funktion, som mange nok vil sætte pris på, er den meget ideelle funktion, som giver dig mulighed for at hæve dit brød langt op før tid, så du nemmere kan se om det er ved at være færdigt. Dette er lidt svært med traditionelle toastere og brødristere, da man ikke kan få sit brød op uden at stoppe programmet eller vente til timeren er færdig.

Kitchenaid Toaster 2-skiver

Som altid har Kitchenaid noget for alle - også til dig, som ikke er klar til den helt store investering, men stadig vil have en solid toaster, så kan du med fordel købe denne.

Denne toaster er trods dens størrelse utrolig fleksibel og har nogle yderst smarte funktioner i form af:

 • Hold varm-funktion, som sikrer, at dit brød altid er lunt, lige meget hvor længe du lader det stå i toasteren, efter programmet er færdigt.
 • Optøningsfunktion, som sikrer, at selv helt frossent brød bliver lækkert.
 • Bage- funktion, som også egner sig til boller.
 • Genopvarme-funktion til brød, som er blevet koldt.

En utrolig versatil toaster, som gør de travle morgener lidt lettere.

Kitchenaid Artisan toaster

Det berømte Artisan navn er igen relevant i Kitchenaids serie af toastere. Artisan toasteren giver dig en toaster, som virkelig kan det hele.

Den er udstyret med avancerede funktioner, som sikrer den absolut bedste ristning eller tilberedning af brød/sandwiches m.m.

Helt konkret har Artisan toasteren funktioner som:

 • Automatisk sensor og hold varm-funktion, som sikrer, at dit brød er varmt, selvom du måske har glemt det i toasteren i et par minutter.
 • 7 forskellige indstillinger til kuløren af dit brød, så du altid kan få præcis den farve, du ønsker i dit ristede brød.
 • Sandwich-funktion med en sandwich-holder, som sikrer, at indholdet bliver, hvor det skal.
 • Optøningsfunktion til frossent brød
 • Bagel-funktion, som også egner sig til boller.
 • Toaster indvendigt og varmer udvendigt.
 • Ekstra brede indgange, så den egner sig til alt slags brød i alle tykkelser.

Se også nogle af de mange andre fantastiske produkter fra Kitchenaid som: