TOP
Filter
74 resultater
Sorter efter

Kreafunk - en god idé

Kreafunk er et dansk livsstilsbrand, som blev etableret i 2011 af Kenneth og Ruben. Ideen om at kreere gode højtalere, som du kan tage med dig overalt, udsprang af en irritation i hverdagen. Nemlig at man ikke kunne finde hovedtelefoner og højtalere i et lækkert og kompakt design, der både kunne bruges hjemme og tages med på farten. Siden er Kreafunk kommet på mange flere gode ideer, og mærket tilbyder i dag en lang række livsstilsprodukter, som du kan finde her hos Illums Bolighus. 

Dans, mens musikken spiller

Kreafunk har en simpel, omend vigtig, filosofi: Livet bør ikke være en evig stræben efter det perfekte. Virksomheden hylder det ganske almindelige liv, hvor det er de små ting, der gør det ekstraordinært. “Don’t live to retire. Dance while the music is playing.” Sådan lyder mottoet for Kreafunk. Denne filosofi gennemsyrer produkterne, der er skabt til at vække interesse hos de mennesker, som nyder nærvær og autenticitet i hverdagen. For dem der virkelig ved, hvordan man tuner ind på det gode liv. Gå på opdagelse i de flotte produkter fra Kreafunk og få lækker lyd, der en fantastisk hverdag endnu bedre. 

Kreafunk Bluetooth Speaker

De stilrene og cool Bluetooth højtalere fra Kreafunk er designet til at gøre det nemt at tage musikken med dig, når du er på farten. Alle højtalerne kobles til dit device via Bluetooth og har indbyggede batterier, som gør musikken fuldstændig trådløs. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, der er cool, moderne, smukke og stilrene på hver deres måde. Da udvalget også kommer i flere forskellige størrelser og farver, har du virkelig mulighed for at finde en, der passer ind hjemme hos dig, på kontoret eller i din taske. Hos Illums Bolighus kan du finde den ultra kompakte aGO, som er en mini højtaler, der passer perfekt i lommen. Du finder også den buttede aJAZZ, som imponerer med sin kraftfulde lyd og unikke form. Med sit moderne udseende passer aCOUSTIC ind i ethvert hjem. Den spiller i op til 20 timer på en opladning og er let at tage med fra rum til rum. aMAJOR er i en liga for sig både lydmæssigt og designmæssigt. Med sin cylinderform og den stilfulde læderstrop er Bluetooth højtaleren lige til at tage med. Lyden er kraftfuld og bassen dyb. aTUNE er både en DAB+ radio og en Bluetooth højtaler. Den retro inspirerede højtaler har desuden alarmfunktion.  

Kreafunk Headphones 

Med høretelefoner fra Kreafunk kan du lytte til din yndlingsmusik eller podcasts med stil. De fuldender dit outfit og giver dig en høj lydkvalitet på samme tid. Du får håndfrie funktioner og trådløs Bluetooth, uanset om det er on-ear eller in-ear modellerne. aBEAN er er in-ear høretelefoner med formidabel lyd, flotte farver og et matchende etui, der kan genoplades trådløst. aWEAR er on-ear headphones, der er foldbare og ekstremt fleksible. Designet til at tage med i tasken og med et udgangspunkt på 25 timers musik på en fuld opladning, kan selv de travle hverdage være fyldt med lækker lyd. Høretelefonerne har en blød, dyb og klar lyd. 

Powerbanks - opladning på farten 

Vi kender alle, når man løber tør for strøm på mobiltelefonen på det mest ubelejlige tidspunkt. Det kan du slippe for med en powerbank fra Kreafunk. Den er skabt til at tage med i lommen - i et lækkert design med sans for detaljerne. toCHARGE og toCHARGE MINI er powerbanks, der passer ned i den lille taske. Perfekt til det skud ekstra strøm, som du har brug for på farten. Se det udvalget af flotte farver kombineret med en cool strop i læder. Som så mange andre af Kreafunks produkter kommer også disse powerbanks i en CARE udgave. Her er mængden af plastik reduceret med 35% og erstattet med hvedestrå fibre, som er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion. Desuden anvendes genbrugspolyester i stoffet på højtalerne. Lyt til lækker lyd med endnu bedre samvittighed med Kreafunk.