Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Le Klint Bordlamper

LE KLINT Bordlamper - I mange forskellige afskygninger

Er du på udkig efter en ny LE KLINT bordlampe? Så er du landet det rigtige sted. I Illums Bolighus udbyder vi et bredt sortiment af LE KLINT bordlamper, da de fås i alle mulige afskygninger og designs.

Hvis du sidder og er i tvivl om, hvorvidt du skal investere i en LE KLINT bordlampe, samt hvad du får ovenikøbet, så læs med her.

Derfor skal du have en LE KLINT Lampe

Du skal vælge en LE KLINT lampe, hvis du sætter pris på dansk design og håndværk. Historien om LE KLINT strækker sig helt tilbage i begyndelsen af 1900, hvor arkitekten P.V. Jensen-Klint foldede sin første lampeskærm.

I 1943 åbnede den første butik i København, der solgte LE KLINT lamper. Sidenhen har brandet haft en smuk historie, hvor den danske virksomhed stadig har produktion i Danmark og arbejder med danske designere.

Fokus på både klassiske og moderne lamper

Hvis du tager et kig på vores sortiment af LE KLINT Bordlamper her på siden, vil du se, at der er stor diversitet i håndværket og designet på bordlamperne. Det skyldes, at LE KLINT både holder fast i traditionerne og er en moderne produktionsvirksomhed.

Du har derfor en rig mulighed for at finde den perfekte bordlampe til at stå på dit natbord, skrivebord eller sofabord m.m.

LE KLINT sætter pris på deres unikke håndværk, og de har derfor ikke noget der hedder samlebåndsarbejde og masseproduktion. LE KLINT producerer lamper med hjælp fra moderne teknologi og designere i Danmark, og man kan naturligvis finde flere lamper end blot bordlamper fra LE KLINT her på vores hjemmeside.

Find alle vores mange produkter fra LE KLINT her » LE KLINT

Bordlamper, Gulvlamper, Loftlamper, Pendler- og væglamper

Hvis du mangler en ny lampe fra LE KLINT, burde du med sikkerhed kunne finde en til dit behov her på vores hjemmeside.

Kan du ikke finde den lampe du søger, eller mangler du råd, vejledning eller svar på spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores dedikerede kundeservice på telefonnummer + 45 33 14 19 41 eller via mail til kundeservice@illumsbolighus.dk

Er du på udkig efter andet end en LE KLINT bordlampe? Så se vores andre kategorier med lamper fra LE KLINT ved at følge links på nedenstående liste.

Med en lampe fra LE KLINT er du sikret en god indendørs belysning. Når du indretter dit hjem er en god grundbelysning med til at sætte en behagelig stemning i dine lokaler. Du har sikkert ikke et eneste rum i dit hjem, hvor man ikke kan finde en lampe.

LE KLINT laver flotte designerlamper til mange formål i boligen. Fandt du ikke den du skulle bruge, eller skal du bruge en lyskilde til boligen, som opfylder nogle andre behov? Så har du også mulighed for at gå ind og sortere blandt hundredvis af lamper i vores ekstraordinære udvalg.

Find alle vores mange lamper og lyskilder her » Lamper