Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Le Klint Loftlamper

Kvalitets loftlamper med ikoniske designs fra LE KLINT

Med en loftlampe fra LE KLINT får du en lampe som er yderst ikonisk i sit design, og virkelig er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet.

Loftlamperne fra LE KLINT er perfekte til hvilket som helst rum, og især populære til både stuen og som lampe til soveværelset.

Du finder både ikoniske loftlamper med det kendte plisserede design, men også nogle lidt mere moderne og nytænkende lamper som er helt unikke på hver sin måde.

LE KLINT Swirl loftlamper

Et design som efterhånden er blevet temmelig populært, er det unikke “swirl” design, som LE KLINT også er kendte for.

Deres swirl loftlamper består af en meget ikonisk form som bruger svungne lameller til at danne et utrolig flot mønster i lampen. Udover at være et flot mønster, er swirl designet også med til at fordele lyset på en optimal måde.

LE KLINT har altså formået at skabe en lampe som blander alt det bedste fra både funktionalitet og lækkert design, og giver dig mulighed for at købe en lampe som virkelig kan det hele.

Deres Swirl lamper findes i både small, medium og large størrelser, så der er helt sikkert en størrelse der passer til selv de mindste rum i dit hjem.

LE KLINT Pliserede loftlamper

LE KLINT er kendte for deres plisserede lampeskærme i allerhøjeste kvalitet, og derfor har de selvfølgelig også en lang række loftlamper med det traditionelle og populære plisserede design.

Især LE KLINT 26 modellen er populær for dens meget stilrene og naturlige design, som gør den til et meget neutralt men stadigvæk primært element i rummet.

Model 26-52 loftlamperne blev designet af Tage Klint helt tilbage i 1945 og det ses tydeligt i designet, hvor der primært er fokus på stilrenhed samt funktionalitet.

Alle de andre plisserede loftlamper tager direkte udgangspunkt i Tage Klints model 26-52 og er blevet designet af diverse medarbejdere hos LE KLINT.

Tag eksempelvis LE KLINT Model 30-35, denne lampe bruger samme plisserede mønster og skærm, men har en lidt mere moderne form. Lampen er i stedet for det normale flade design lidt større, og går mere ud fra loftet, hvilket gør at lampen falder mere i øjnene når man træder ind i rummet.

Du kan altså både få en plisseret loftlampe som er lidt mere neutral, men også en som står ud og virkelig binder rummet sammen på en effektiv måde.

LE KLINT Lamella loftlamper

Lamella lamperne fra LE KLINT egner sig faktisk både som loftlampe, men også som væglampe. Lamella lamperne giver et utrolig behageligt og blødt lys til rummet og er også velegnet som spisebordslampe. Både designet og navnet “Lamella” stammer fra svampefamilien, som er hoved inspirationen bag denne lampe.

Lampen er opbygget som en svampehat, og under det yderste lag finder man yderligere lag som er med til at forme lyset på en helt unik måde. Du kan få Lamella lampen i både en normal og stor udgave, og med metal omrids i både guld eller aluminium.