TOP
Filter
121 resultater
Sorter efter

Lexington er amerikansk luksus

Lexington mærket er kendt for at bære det amerikanske flag som logo. Striber, stjerner og klare farver præger livsstilsprodukterne, hvilket gør det nemt at kombinere de forskellige produkter, kvaliteter og designs. Lexington giver nemlig mulighed for en komplet vifte af tekstiler til hjemmet: sengetøj, lagner, sengetæpper, puder, håndklæder, badekåber, nattøj og loungewear, køkkentekstiler, forklæder og andet tilbehør. 

Den klassiske New England stil

Lexington er en lille by uden for Boston, Massachusetts. Byen er smuk og charmerende, og stemningen emmer af den klassiske New England stil med hvidmalede huse i cedertræ. Byen lægger navn til Lexington Clothing Company, som følger traditionen for premium håndværk på den amerikanske østkyst. Kollektionerne henter inspiration fra dette lille sted i verden, men har ramt en nerve i mange mennesker verden over. De elsker det look og den livsstil, som mærket repræsenterer. Den førsteklasses kvalitet tiltrækker den kræsne kunde, der ved nøjagtigt hvad han/hun vil have. 

Lexington Company blev grundlagt i 1997 i Sverige af CEO Kristina Lindhe. Hun skabte den særlige atmosfære og karakteristiske stil med inspiration i sit liv i the Hamptons på Long Island og med baggrund i sine skandinaviske rødder. I dag er der mere end 60 konceptbutikker globalt og endnu flere uafhængige detailhandlere, der sælger brandet.

Lexington sengetøj

Dynebetræk og pudebetræk fås ikke meget mere eksklusivt end fra dette luksusbrand. De forskellige kollektioner udskiftes hver sæson, men basiskollektionen Pin Point sengetøj forbliver en meget vigtig del af brandets sortiment. Det nålestribede sengetøj findes i flere farver med det klassiske New England-look, som også passer fortrinligt ind i den maritime og/eller skandinaviske indretningsstil. Sengetøjets kvalitet er kendetegnet ved en luksuriøs og blød 100 % oxford bomuld, som lukkes af bløde gummiknapper. Se de forskellige kollektioner af sengetøj her.  

Bløde håndklæder og plyssede badekåber

De originale og superbløde badehåndklæder og håndklæder har med årene erhvervet sig en ikonisk status på grund af den lækre kvalitet. Det bløde og tunge frotté er meget absorberende takket være 600 gram kæmmet bomuld pr. m2. Blødheden vil aldrig forsvinde fra disse håndklæder, selv efter mange vaske. Svøb dig i denne luksuriøse følelse, og du vil aldrig vælge andet. Alle designs er prydet med et lille broderet logo med det amerikanske flag. Find dine yndlingsfarver i vores store udvalg

Findes der noget skønnere end en søndag morgen med god tid til at vågne over et morgenbord med frisk kaffe og juice? Det gør der næppe. Du kan lade din krop vågne stille og roligt op ved at svøbe dig i en hyggelig og blød Lexington badekåbe. Det plyssede og bløde bomuld er en all-time favorit for både mænd og kvinder. Find den blødeste morgenkåbe i sortimentet

Tøj til kvinder

Du finder også tøjkollektioner fra Lexington, som er kendetegnet ved klædelige, douche farver og høj komfort. Se blandt andet det bløde homewear bestående af sweatbukser og en hættetrøje, som er perfekt til hyggedage i hjemmet. Du finder også sprøde skjorter og skjortekjoler i et let skandinavisk look, lun strik og sæsonbetonede styles. Se damekollektionen her. 

Hvis du kan lide den amerikanske livsstil og det casual, men luksuriøse look, så er du måske også fan af Ralph Lauren, som også forhandles hos Illums Bolighus.