TOP
Filter
70 resultater
Sorter efter

Louise Roe - dansk avantgarde design

Louise Roe er en dansk design- og indretningsvirksomhed med base i København. En af visionerne bag Louise er designeren bag mærket, og hun skaber produkter af høj kvalitet ved hjælp af godt håndværk og rene materialer. Kollektionen er sofistikeret, enkel og har en moderne avantgarde-stil, som skiller sig ud fra det mere traditionelle formsprog. Samspillet mellem nøje udvalgte organiske materialer og specielle toner, fremhæver objekternes skulpturelle og arkitektoniske værdier.

Hos Illums Bolighus kan du finde de smukke vaser og lysestager i glas og marmor, som giver ekstra personlighed og kant til boligen. Hvis du gerne vil skabe et udtryk lidt ud over det sædvanlige, så skal du tage et kig på de smukke Louise Roe objekter her på siden. De er alle skabt i en høj håndværksmæssig kvalitet, som passer smukt ind i de skandinaviske hjem.

Louise Roe vaser i glas

En vase er ikke bare en beholder til blomster eller buketter. En vase skal også kunne stå alene og skabe en æstetik i hjemmet - helt uden blomster. Er du af samme holdning? Så er en vase fra Louise Roe et helt oplagt bud på din ønskeseddel. Produkterne er skabt med en æstetisk sans og et avantgarde stiludtryk. De smukke materialer, de organiske former og de nøje udvalgte toner kalder på opmærksomhed. En af de meget populære items i kollektionerne er den skulpturelle Balloon vase, som faktisk består af en serie af tre vaser skabt af mundblæst glas. De karakteristiske runde og legende kurver går igen i serien, men formerne adskiller sig lidt fra hinanden i henholdsvis Balloon vase 01, 02 og 03. Herudover fås glasvaserne i flere farver: smoke, bordeaux, grøn, gul, sort, blå og klar. 

Balloon Vase 04

Louise Roe elsker at lege med forskellige udtryk og materialer. I den forbindelse er Balloon vasen 04 at finde i et nyt materiale, keramik. Balloon 04 er inspireret af jorden og himlen og fås indtil videre i tre tilgængelige farver: en dyb mudderbrun, en lys himmelblå og en rå benhvid keramisk glasur. Vasen vil i de kommende sæsoner udkomme i forskellige materialer som krom, beton og gips. Vaserne er smukke både enkeltstående samt i kombination med flere. Med Louise Roe kan du få dit hjem til at udstråle din personlighed og dermed skabe din helt egen stil i boligen. Alle objekter fortæller en historie og bærer sig individuelt og kollektivt.

Gallery Object lysestager

Gallery Object er navnet på de flotte lysestager til fyrfadslys fra Louise Roe. De er bygget op af lag på lag marmor, som skaber en høj og skulpturel lysestage, der fås i flere smukke farver og/eller kombinationer af hvid og sort marmor. Stagerne fås i flere højder, som kan bruges enkeltvis eller du kan skabe en hel skov af de opsigtsvækkende og eksklusive marmor lysestager. Er du nysgerrig på, hvordan de fine produkter tager sig ud i levende live, så har designeren bag brandet også åbnet LOUISE ROE GALLERY, som er et showroom og café i København. Her kan du finde et inspirerende univers af interiør og livsstil med fokus på design og oplevelser. Her kan du se produkterne udfolde sig i samspil med hinanden og i brug i caf´én, som serverer kaffe, frisklavet morgenmad, frokost, bagværk og snacks.

Boligtilbehør fra Illums Bolighus

Hos Illums Bolighus har vi et bredt udvalg af produkter fra skandinaviske designere og designvirksomheder. Vi hylder de ikoniske designs fra 1960’erne og opefter, men tager også gerne nye og talentfulde kunsthåndværkere ind i vores sortiment. Vil du gå på opdagelse blandt endnu flere spændende produkter inden for dekoration i boligen, så klik ind på vores inspirerende kategorier: 

Vaser

Lysestager

Skåle og bonbonnierer

Figurer

Glaskunst