TOP
Filter
119 resultater
Sorter efter

Maria Black: Smykker skal flytte grænser

Maria Black startede Maria Black Jewellery for at udfordre den måde, hvorpå smykker bæres. Denne designfilosofi giver smykkerne deres specielle former og legende udtryk. Med udgangspunkt i gamle designtradition ønsker Maria Black at skabe nye, enestående smykker i høj kvalitet. Smykkerne fra den danske designer er på en gang elegante, men også androgyne og nytænkende i deres udtryk. Hun følger sine instinkter inden for design frem for at følge eksisterende regler for, hvordan design skal se ud. Det resulterer i elegante og eksklusive smykker, der giver den moderne kvinde uendelige muligheder for udtrykke sig gennem sine smykker. Med et væld af forskellige kombinationsmuligheder, kan du sammensætte præcist det smykkelook, du ønsker. Kun fantasien sætter grænser. 

Personlige smykker, der kan kombineres i det uendelige  

Maria Black Jewellery er smykker i dansk kompromisløst design, der med en legende tilgang til hvordan vi bærer smykker, ønsker at nyskabe vores opfattelse af udsmykning af kroppen. Smykkernes elegante og tidsløse udtryk passer perfekt ind i enhver moderne kvindes garderobe og minimalistiske stil. Blandt de mange designs fra Maria Black kan du med sikkerhed sammensætte en række smykke, der matcher dit udtryk og individuelle stil. 

En af Maria Blacks idéer bag sit brand er, at der skal være et hav af kombinationsmuligheder. Ud fra dette har designeren skabt en lang række af vedhæng, der kan bruges sammen med en stor del af brandets øreringe. Med et vedhæng i dine øreringe, kan du sætte dit helt personlige præg på, hvordan du udsmykker dine ører.

Hoops øreringe fra Maria Black

De mest populære øreringe fra Maria Black Jewellery er hoops øreringe, som fås i et væld af runde former og størrelser. De helt runde hoops er klassiske øreringe i et stilrent design, der giver et elegant og iøjnefaldende look. Dog nytænker designeren også de klassiske hoops, for eksempel ved at tilføje hvide ferskvandsperler eller bryde den ellers så runde ring med snoede detaljer. Chance Mini ørering er en nytænkning af den klassiske hoop ørering. Chance Mini er en lille diskret ørering, der kan bæres til en pæn kjole eller et par slidte jeans. Chance Mini er en aflang ørering, der er med sin mere markante ring forneden end foroven, giver et mere chunky og særpræget look. Sofia Twirl ørering er en anderledes snoet ørering i et elegant design. Den snoede ørering tilføjer raffinement til din stil med dens legende udtryk og formgivning. Sofia Twirls snoede design skaber en illusion af at have to små øreringe på ved siden af hinanden. Chance Mini ørering og Sofia Twirl ørering fås både i guld og sølv. 

Maria Blacks populære ear cuffs 

Ønsker du at tilføre lidt mere kant til din stil, kan en enkelt eller to ear cuffs fuldende dit udseende. Når du pryder dine ører med et sæt ear cuffs, skaber du en illusion af at have en eller flere piercinger langs ørets kant. Ear cuffs passer perfekt ind i den seje urban hipster garderobe, men ear cuffs kan også tilføre en ellers feminin tøjstil et chunky og cool element.

Markante statement ringe fra Maria Black

Ønsker du at være endnu mere markant i dit valg af smykker og hvordan du sammensætter dem, kan du tilføje nogle af statement ringene fra Maria Black. Det danske designbrand har kreeret en række markante ringe, der tilføjer noget kant til din stil. Prøv for eksempel den iøjnefaldende Dad ring og Mom ring.