TOP
Filter
11 resultater
Sorter efter

Naja Lauf - feminint og cool

Naja Lauf startede sit brand ved sammen navn i år 2000 efter at have arbejdet en del år som designer for store kommercielle modevirksomheder i Europa. Med et ønske om at udtrykke sin egen tilgang til design og mode, gik hun selvstændig og åbnede sin virksomhed i København. Naja Lauf som tøjbrand fremstår med en feminin og cool stil, der genopfinder de klassiske snit inden for damemode. Du finder blandt andet i hver kollektion kjoler og skjortekjoler med slanke såvel som voluminøse silhuetter, der er nemme at bære, style og elske. 

Få det bedste ud af din dag med et velklædt look

Naja Lauf har som designer den store force og akilleshæl at arbejde fokuseret med detaljerne i tøjet. Det er blandingen af former og materialer, der skaber det samlede udtryk i hendes designs. Naja bærer naturligvis alle sine designs selv, til hverdag og fest. Som æstetiker tror hun på, at man hver dag bør gøre en indsats for at klæde sig pænt på, da man herved får det bedste ud af sin dag. Denne tilgang gør, at man i hendes kollektioner finder vellavede og klædelige styles, der kan bruges år efter år. De er nemme at style, komfortable at have på og kvaliteten gør, at et Naja Lauf item kan bruges igen og igen. 

Naja Lauf kjoler

Naja Lauf er især kendt for elegante og feminine kjoler, der passer til enhver anledning. Det moderne snit tiltaler kvinder i alle aldre, som sætter pris på kvalitet, flot pasform og feminine og cool detaljer. Du kan finde et stort udsnit af styles - fra de ensfarvede kjoler i sæsonens flotte farver eller kjoler med print. Er du til det enkle og rene snit, hvor pasformen er kropsnær, så tag et kig på de mange cool Naja Lauf skjortekjoler. Er du til mere voluminøse og flagrende kjoler, så kan du også finde mange gode bud hos det danske brand med de feminine og essentielle designs. Gå på opdagelse i vores altid aktuelle og moderigtige udvalg af mode. Hos Illums Bolighus har vi altid de nyeste designs og kollektioner fra de bedste brands, danske såvel som udenlandske. 

Naja Lauf udsalg

I slutningen af hver sæson holder vi udsalg, hvor du kan spare mange penge på mærkevarer af højeste kvalitet. Du kan således finde Naja Laufs kollektioner på udsalg og få de lækreste styles til billige priser. Du kan sagtens bruge de klassiske styles igen og igen, selvom sæsonen er gået på hæld. Det er det gode ved de tidløse og altid klædelige designs fra Naja Lauf.

Køb mode og accessories hos Illums Bolighus

Er du blevet inspireret til at opgradere din garderobe, så tag et kig på de mange spændende kategorier her i vores webshop. Du kan finde alt til det komplette look til fest, til job eller til hverdagen: 

Dame Fashion

Tasker

Accessories

Sko

Smykker & Ure

Hos Illums Bolighus tilstræber vi hurtig levering og god kundeservice. Du kan derfor få leveret dine varer hjem til dig fra kun kr. 30,-. Du har 30 dages returret, og dine varer kan returneres i de fysiske butikker såvel som fremsendes til Illums Bolighus ved hjælp af vedlagte returlabel. Du betaler selv for forsendelsen.