Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

PILLIVUYT

PILLIVUYT

Kopper & krus     |     Skåle     |     Dybe tallerkener     |     Tallerkener     |     Karafler     |     Kander     |     Serveringsdele     |     Serveringsfade     |     Serveringsskåle     |     Ramekiner     |     Souffléforme     |     Tekander     |     Tærteforme     |     Ovnfaste fade     |     Kagefade     |     Étagèrer     |     Gryder & pander

Tilbage til brandoversigt

Historien om det anerkendte Pillivuyt porcelæn

Pillivuyt er et brand som har en lang historie bag sig, som startede helt tilbage for over 200 år siden i 1818.

En ung mand ved navn Jean Louis Richard Pillivuyt købte en gammel murstensfabrik i en landsby i det ikoniske vinområde ved navn Sancerre, lige i hjertet af Frankrig. Hvad han ikke vidste, var at ham samt sønnen Charles, i fremtiden kom til at skabe historie i form af deres unikke porcelæn. Jean havde besluttet sig at prøve kræfter med porcelænsfremstilling, og den gamle murstensfabrik havde en placering der gjorde fremstilling af porcelæn let som en leg.

Området var fyldt med træ til opvarmning af ovnene, floderne gav vand til produktionen samt gode muligheder for transport og vigtigst af det hele var der nem og rigelig adgang til kaolin, som er den vigtigste ingrediens til porcelæn.

Jean fik hurtigt sans for udvikling af porcelæn, og blot 5 år efter åbningen af deres nye fabrik vandt Pillivuyt koncernen sin første designpris i New York.

Charles blev inddraget i koncernen som 20 årig, hvor han hurtigt kom med nye ambitioner til virksomheden. I 1854 opførte Charles en helt ny fabrik i en landsby ved navn Mehun Sur Yèvre som lå helt tæt på Canal de Berry. Denne lokation er stadig hovedsædet for Pillivuyt koncernen, selv over 150 år senere.

Gennem tiden blev Pillivuyt ved med at udvikle nye serier af porcelæn, som stadig bruges i stort grad i samtlige husholdninger verden over.

Holdbarhed og funktionalitet - Pillivuyt varemærket

Helt fra åbningen af den første fabrik har Pillivuyts vision været at skabe porcelæn som både er smukt, holdbart og funktionelt. Denne filosofi er stadig ikke ændret, og Pillivuyt producere fortsat porcelæn som er utrolig holdbart trods at porcelæn ofte er meget skrøbeligt. Dette gør både at porcelæn fra Pillivuyt er brugt meget i restaurationsbranchen, men også i normale husholdninger. Især til de som bor med børn, hvor det ikke altid er nemt at undgå skader i porcelænet, er Pillivuyt produkterne helt perfekte.

Grunden til at porcelæn fra Pillivuyt er så holdbart, er deres helt unikke fremstillingsmetode samt brug af råvarer. Porcelænet fra Pillivuyt fremstilles af en blanding som især bruger en stor mængde kvarts og feldspat. Dette skaber en unik porcelænsmasse som sammen med en robust glasur gør porcelænet utrolig resistent og stærk overfor stød og slag samt temperatursvingninger.

Grundet denne stærke blanding kan samtlige Pillivuyt produkter også holde til både mikroovn, ovn, opvaskemaskine samt fryser uden at tage skade.

Pillivuyt porcelæn til enhver sammenhæng

Hvis du handler porcelæn fra Pillivuyt bør du aldrig bekymre dig om at mangle noget til borddækningen. Deres holdbare porcelæns fås i mange forskellige afstamninger, samt i mange forskellige serier hvor designet skifter afhængigt af seriens navn og filosofi.

Her har du en liste over nogle af de flotte produkter du kan få fra den anerkendte franske porcelænproducent:

Mange af de ovenstående produkttyper fås i flere varianter i Pillivuyts mange forskellige serier.

Læs meget mere om de forskellige serier fra Pillivuyt herunder, så du er helt sikker på du vælger den rette serie med det perfekte design til din smag.

Pillivuyt Plissé

Plissé må siges at være en af Pillivuyts absolut mest populære serier, og det er der en god grund til. Som navnet indikere besidder porcelænet fra denne serie flotte mønstre af plisserede linjer, som danner et umådeligt smukt og traditionelt design. Serien er skabt tilbage i det tidlige 1900 ud fra nogle af Pillivuyts første støbeforme.

Plissé er efterhånden blevet verdenskendt, og kan altid kendes på den fine plissering som giver et udtryk af vaskeægte fransk elegance. Plissé er udover at være en af de mest populære fra Pillivuyt, også den største serie.

Du kan få alt lige fra skåle, fade, tallerkener, kopper, krus, kander, sovseskåle og meget mere fra den ikoniske Plissé porcelænsserie.

Pillivuyt Sancerre

Sancerre er en serie af porcelæn som er navngivet efter det smukke franske vindistrikt af samme navn. Sancerre distriktet er især kendt for at producere verdens absolut bedste hvidvine, og netop den hvide farve er i stor fokus i denne porcelænsserie fra Pillivuyt. Modsat Plissé er der taget afstand fra diverse mønstre, og i stedet lagt fuld fokus på helt hvidt og spejlblankt porcelæn med en glat overflade.

Fra Sancerre serien kan du få smukt porcelæn i form af diverse tallerkner, ramekiner, skåle, kopper, fade og ægte franske souffléforme.

Pillivuyt Bourges

Bourges serien er en lille serie af porcelænsprodukter fra Pillivuyt, som er opkaldt efter den franske by af samme navn. Denne serie består af en række tallerkener samt nogle flotte kagestandere i et design som minder en smule om Sancerre, men med en lille tilføjelse. Denne tilføjelse ser man straks i tallerkenens kant, som er en smule mere iøjnefaldende og robust i forhold til Sancerre serien. Denne kant indrammer Bourges tallerkenerne på en helt speciel måde, som får elementerne på tallerkenerne til at udstå mere effektivt.

Pillivuyt Canopée

Canopée serien må uden tvivl siges at være Pillivuyts mest moderne og vovede serie, hvor de virkelig har givet den gas med nyfortolkning i deres designs. Serien bruger de velkendte plisserede linjer som vi kender fra Plissé serien, men formsproget i porcelænet er helt nyt og unikt. Formerne i denne serie kan beskrives som værende meget bløde og dynamiske, og serien har en umådeligt stor mængde personlighed og elegance som gør dem eftertragtede af både restauranter og private personer.

Hvis du ønsker porcelæn som ligner de flotte og luksuriøse tallerkener du får serveret på diverse fine restauranter, så kommer du næppe tættere på end med Pillivuyts Canopée serie. Serien er fokusere mest på fine tallerkener, men tilbyder også skåle samt en fin lille karaffel til servering af saucer eller mælk/fløde til kaffebordet.

Pillivuyt Gourmet

Gourmet er navnet på en meget atypisk serie fra Pillivuyt, som faktisk overhovedet ikke indeholder porcelæn. Denne serie består derimod af en række gryder og pander i metal.

Pillivuyt har i mange år tilbudt porcelæn til borddækning og servering, men aldrig rigtig noget til selve madlavningen. Dette sikrede de dermed med den flotte Gourmet serie, som består af en række pander og gryder som er helt perfekte til madlavningen.

Kombiner disse gryder og pander med det flotte porcelæn fra Pillivuyt, for at få en komplet løsning til de fine middagsselskaber.

Pillivuyt Toulouse

Toulouse serien fra Pillivuyt kan kaldes “det bedste fra flere verdener” da denne serie både bruger velkendte plisserede linjer, flot formsprog og spejlblankt hvidt porcelæn.

De flotte rektangulære, kvadratiske og runde fade, tallerkener og skåle er en herlig sammensmeltning af flere af Pillivuyts serier som danner et helt nyt og smukt formsprog. Toulouse serien er især også kendt for de ikoniske håndtag som de flotte fade og skåle besidder.

Pillivuyt Cecil

Cecil serien fra Pillivuyt er en sand hyldest til den perfekte cirkel.

Med stilrent design og simpelt formsprog tilbyder Cecil serien en række tallerkener, skåle og kopper som passer til enhver sammenhæng. Den afrundede form og den spejlblanke hvide glasur på porcelænet, giver Cecil produkterne en helt unik egenskab til at passe ind i alle former for borddækning eller servering.