Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Dybe tallerkener

Flotte franske dybe tallerkener fra Pillivuyt

På denne side finder du de smukke og tidsløse dybe tallerkener fra det anerkendte brand, Pillivuyt. Disse tallerkener er skabt med ægte fransk håndværk og en filosofi omkring at blande funktionalitet og et smukt design. Pillivuyt er især kendt for deres ufattelig gode holdbarhed, trods at samtlige af deres produkter er fremstillet i porcelæn, som anses for at være yderst skrøbeligt.

Deres porcelænsblanding giver en helt unik for for porcelæn, der tåler mere end normalt porcelæn, og sikrer dine tallerkener mod skader til en hvis grad.

Nogle af de dybe tallerkener du ser her på siden er skabt fra nogle af de tidlige støbeforme hos Pillivuyt, og har dermed over 100 års historie med sig. Hvis du ønsker dybe tallerkener udover det sædvanlige, er Pillivuyt uden tvivl det rette valg.

Samtlige af Pillivuyts porcelænsprodukter tåler både fryser, mikroovn og opvaskemaskine grundet den specielle blanding i deres porcelæn.

Læs meget mere om de forskellige modeller af Pillivuyt dybe tallerkener længere nede på denne side, eller se andre dybe tallerkener fra diverse brands i Illums Bolighus som:

Pillivuyt Canopee dyb tallerken

Canopee er en serie af tallerkener fra Pillivuyt som giver nyt liv til deres ikoniske Plisserede design. Den dybe Canopee tallerken er mere vovet i dens moderne former men det ikoniske plisserede mønster er stadig fremtrædende. Den dybe Canopee tallerken fås i størrelsen Ø 26 cm.

Pillivuyt Cecil dyb tallerken

Cecil er en dyb tallerken fra Pillivuyt hvor tidsløst design og præcision er i fokus. Denne tallerken er nemlig en helt perfekt cirkel, og bruges typisk til den moderne borddækning. De præcise runde former giver et behageligt udtryk og en optimal servering af alt lige fra morgenmad til diverse pastaretter eller supper.

Du kan også få en smuk salat tallerken i samme runde facon, som også passer perfekt til store pastaretter.

Pillivuyt Plissé dyb tallerken

Den flotte Plissé dybe tallerken fra Pillivuyt som du finder på denne side er helt perfekt som suppe tallerken. De brede kanter sikrer minimal spil, samt at din suppe ikke flyder over hvis du har fyldt lidt for meget i.

Denne tallerken måler Ø 22 cm og kan udover suppe også sagtens bruges som morgenmadstallerken eller til diverse retter til aftensmaden. Du finder også en Plissé salattallerken på Ø 20 cm. Denne dybe tallerken er mere simpel i sit design, og har ikke de samme brede kanter som suppetallerkenen. Dette gør den perfekt til servering af diverse retter, eller endda servering af søde sager.

Pillivuyt Sancerre dyb tallerken

Ligesom Plissé tallerknerne får du både en suppetallerken samt en salat/pastatallerken fra Sancerre serien fra Pillivuyt. Modsat de plisserede linjer i Plissé, giver Sancerre tallerkenerne et helt glat design som giver et behageligt neutralt udtryk i din borddækning.

Den dybe suppetallerken måler Ø 22 cm mens salat/pastatallerkenen måler Ø 28 cm.

Pillivuyt Bourges dyb tallerken

Bourges er en meget klassisk serie af tallerkener fra Pillivuyt, som er opkaldt efter byen af samme navn i Frankrig. Denne dybe tallerken er helt tidløs i sit design, og består af en glat overflade samt en smal kant.

Tallerkenen kan bruges til alt mellem himmel og jord, lige fra yoghurten til morgenmaden til suppe eller pastaretter til aftensmåltidet.