Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Étagèrer

Server dine kager på ægte fransk manér med en Étagère fra Pillivuyt

Hvis du ønsker en løsning til servering af diverse kager, frugte samt søde sager så er en af de elegant kagestandere fra Pillivuyt et oplagt valg. Disse kagestander kaldes også for Étagère som er det franske navn for disse smukke standere. Det er derfor heller ikke nogen stor overraskelse at netop Pillivuyt, med deres over 200 års erfaring indenfor fransk porcelænsarbejde, har skabt nogle smukke Étagèrere.

Med en Étagère får du ikke blot en flot opsætning af diverse kager, desserter osv. Men også en utrolig praktisk løsning. En Étagère er nemlig opdelt i ofte 2, 3 eller flere etager hvilket giver dig mulighed for at “stable” dine kager og desserter, hvilket giver plads på bordet til andre elementer. Udover at være praktisk og elegant er en Étagère fra Pillivuyt også utrolig holdbar.

Pillivuyt har nemlig en helt særlig porcelænsblanding som har sikret at deres produkter er utrolig holdbare. Dette betyder b.la. At du frit kan vaske dit porcelæn fra Pillivuyt i opvaskemaskine, samt udsætte det for høje eller lave temperaturer uden problemer.

Pillivuyt Bourges kagestander/Étagère

Bourges er en velkendt serie af porcelæn fra Pillivuyt som er opkaldt efter byen af samme navn. Byen Bourges ligger i hjertet af Frankrig og navnet symbolisere den ægte franske ånd når det gælder enkelthed samt tidløst design. Boruges kagestandere findes i versioner med både 2 og 3 etager, og de flotte etager består af smukke porcelæns tallerkner som er meget simple i deres design.

Deres flotte afrundede kanter samt den spejlblanke glasur i porcelænet sikrer en Étagère udover det sædvanlige, som giver dig en perfekt fremvisning og servering af dine kager, frugter og andre søde sager.

Pillivuyt Cecil kagestander/Étagère

Cecil kagestanderen fra Pillivuyt består af 2 etager hvor de flotte Cecil tallerkner er taget i brug. Cecil serien fokusere på den perfekte cirkel, og designet er noget af det mest stilrene fra Pillivuyt.

De perfekt runde tallerkner samt det spejlblanke porcelæn giver en Étagère som får dine kager til at udstå på en helt perfekt måde, som uden tvivl vil imponere dine gæster.

I Illums Bolighus finde du utallige serier fra velkendte brands, se eksempelvis flotte serier som: