Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Gryder & pander

Få hele pakken med funktionelle og stilfuld pander og gryder fra Pillivuyt

Pillivuyt er et brand som er meget velkendte for deres mange flotte porcelænsserier. Som noget lidt atypisk har de udviklet en serie ved navn Gourmet, som faktisk intet har med porcelæn at gøre.

Pillivuyt har utallige porcelænsserier som sikrer den optimale borddækning samt servering af alt slags mad. Men noget de følte de manglede var en løsning som sikrede at man bogstaveligt talt kunne lave alt slags mad, samt servere det, alt sammen med løsninger fra Pillivuyt. Derfor begav dig sig ud på et projekt for at skabe en serie af gryder og pander, så deres kunder kunne få en samlet løsning med både alt til borddækningen samt madlavning.

I denne serie finder du de forskellige gryder og pander, som alle sikrer den optimale tilberedning af diverse retter, som du efterfølgende kan servere med de andre flotte serier fra Pillivuyt som fx:

I Pillivuyts Gourmet serie har de to forskellige typer af gryder og pander, som de har kaldt for Arc og Somme. Du kan få mere information om de forskellige gryder og pander fra Pillivuyt længere nede på denne side, eller ved at klikke på de individuelle produkter.

Pillivuyt Gourmet Arc gryder og pander

Arc serien fra Pillivuyts Gourmet kollektion er den største af de to serier, og består af en stor række gryder og pander til forskellige behov. Få den flotte sorte gryde i størrelser op 2 L, 3 L og 5.5 L. Du kan også få en lille fin kasserolle på 1.5 L til de små sammenkogte retter.

Til sautering af diverse retter fås også en sauterpande med tilhørende låg, som sikrer den helt rette tilberedning. Til sidst finder du også den meget traditionelle sorte stegepande, som i denne serie kan fås i størrelser på 20 cm, 24 cm, 28 cm og 30 cm.

Pillivuyt Gourmet Somme gryder og pander

Den anden serie fra Pillivuyt gourmet kollektionen hedder Somme, og består ligesom Arc serien af en række gryder og pander til diverse formål. Somme tilbyder b.la. Et smart grydesæt bestående af 3 gryder. I dette sæt får du både en kasserolle på 1.5 L, en gryde på 3 L og en stor gryde på 5 L. Til stegning fås også to forskellige stegepander, hvor den ene fås i sort og den anden i stål.