Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Kagefade

Elegant og stilfuld servering med Pillivuyt kagefade

Når du vil servere kage for dine gæster eller familie på en flot og stilfuld måde, så er brugen af et smukt kagefad et oplagt valg. I denne kategori finder du vaskeægte franskinspirerede kagefade fra det velkendte brand, Pillivuyt.

Med deres over 200 års erfaring har Pillivuyt efterhånden sat sit præg på porcelænsmarkedet som en af de førende når det gælder både design, funktionalitet samt holdbarhed. Deres unikke råvareblanding sikrer slidstærk porcelæn som tåler alt lige fra opvaskemaskine til lave samt høje temperaturer.

Her på siden finder du de smukke Pillivuyt kagefade som må siges at være meget klassiske og traditionelle i deres formsprog, hvilket gør dem helt perfekte til et dansk kaffebord. Læs meget mere om de forskellige kagefade fra Pillivuyt længere nede på denne side.

I Illums Bolighus kan du også finde andre flotte serier som passer til kage- og kaffebordet, heriblandt:

Pillivuyt Plissé kagefad

Den velkendte Plissé serie fra Pillivuyt går igen i samtlige af deres produkter, og dermed har de også skabt nogle utrolig smukke kagefade som besidder de flotte plisserede linjer. Plissé serien er skabt helt tilbage i starten af 1900-tallet hvor Pillivuyt eksperimenterede med støbeforme.

Resultatet blev en række af porcelænsprodukter hvor flotte plisserede linjer skaber et udtryk af ægte fransk elegance samt et tidsløst design som er populært selv over 100 år senere. Plissé kagefadene består af en flad cirkulær overdel samt en flot plisseret fod som hæver dine kager flot så de står ud på dit kaffebord.

Du kan få de flotte Plissé kagefade i en størrelse på 7x25 cm eller 7x30 cm. Dermed får du et flot kagefad som passer selv til alt lige fra småkager til de helt store lagkager.

Pillivuyt lagkagefad på fod

Det flotte kagefad på fod fra Pillivuyt er meget anderledes i forhold til kagefadene fra Plissé serien. Dette kagefad besidder nemlig et mere udformet design, hvor der b.la. Er en flot opadvendt kant som indrammer dine kager på en helt unik måde. Designet er spejlblankt hvilket giver dine kager en endnu smukkere farve grundet det flotte afspejling i porcelænet.

Pillivuyt Isfad/kagefad

Det smukke isfad/kagefad fra Pillivuyt giver dig den helt perfekte måde at servere både diverse desserter, men også små anrettede kager på. Fadet måler 36x14.5 cm og har dermed plads til en god mængde isdesserter, småkager, frugt eller andet du kunne forestille dig til dit kaffebord.