Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Kander

Gammeldags kander i tidløst design fra Pillivuyt

Til det klassiske middagsbord er porcelænskander i flotte designs ofte en oplagt måde at skabe et stilfuldt og elegant udtryk på. I denne kategori finder du de flotte franske porcelænskander fra det anerkendte mærke, Pillivuyt.

Pillivuyt har i over 200 år arbejdet på at gøre deres porcelænsdesigns både funktionelle, robuste og ikke mindst nydelige at kigge på. Deres unikke blanding af råmaterialer har sikret en af de mest slidstærke porcelænsblandinger i verden. Dette betyder b.la. At du frit kan udsætte dine Pillivuyt kander, eller andre produkter, for både mikroovn, fryser eller generelle temperatursvingninger.

De smukke kander på denne side fås i forskellige størrelser og mønstre som gør dem egnede til forskellige ting på det store middags- eller kaffebord.

Læs mere om de specifikke kander nedenfor, eller se kander fra andre serier i Illums Bolighus som eksempelvis:

Pillivuyt Gammeldags kander

Størstedelen af de kander du finder på denne side er de såkaldte Gammeldags kander fra Pillivuyt. Disse kander opdeles i forskellige numre fra 1-6. Overordnet set er designet faktisk det samme, og forskellen er blot selve størrelsen på kanden.

Her har du en kort oversigt over de forskellige Pillivuyt Gammeldags kander, og hvor meget de hver især rummer:

  • Pillivuyt Gammeldags Kande Nr. 1: Rummer op til 1 liter
  • Pillivuyt Gammeldags Kande Nr. 3: Rummer op til 57 cl
  • Pillivuyt Gammeldags Kande Nr. 4: Rummer op til 33 cl
  • Pillivuyt Gammeldags Kande Nr. 5: Rummer op til 18 cl
  • Pillivuyt Gammeldags Kande Nr. 6: Rummer op til 10 cl

Der er altså med andre ord en Gammeldags Pillivuyt kande til ethvert behov. Hvis du ønsker en lille mælkekande til kaffebordet, kan du med fordel vælge en af de små modeller som er Nr. 5 eller Nr. 6. Hvis du ønsker en vandkande eller kaffekande kan du i stedet vælge de lidt større modeller på 57 cl eller 1 liter.

Overordnet set er formålet med denne serie af kander blot at have en kande til ethvert behov, så du uden problemer kan få den optimale borddækning til diverse arrangementer.

Pillivuyt Plissé kande

Plissé serien fra Pillivuyt går igen i samtlige af deres produktserie. Denne serie af porcelænsprodukter besidder flotte plisserede linjer samt tidsløse designs som gør dem populære selv over 100 år siden deres første lancering. Den flotte Plissé kande er en lille kompakt kande på 13 cl som ofte bruges som en flot mælkekande til kaffebordet.