Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Karafler

Få et elegant og æstetisk udtryk med en karaffel fra Pillivuyt

Du har helt sikkert set karafler blive brugt i glasvarianter, især når de bruges til opbevaring af diverse spiritus.

Glas karafler er især populære, og bruges af mange mennesker til diverse minibarer eller servering til de fine middage. I denne kategori finder du en karaffel skabt af det fineste porcelæn, fra det velkendte Pillivuyt brand. Porcelænskarafler er især gode til at skabe et flot udtryk til spisebordet, og bruges til servering af forskellige drikke.

Pillivuyt har fokuseret på de små størrelser når det gælder karafler, og disse egner sig helt perfekt til servering af mælk eller fløde til kaffebordet. Derudover bruges de også i stor grad til servering af diverse sovse, og giver både en behagelig metode til at hælde sovs på, men også et utrolig stilrent og smukt udtryk til borddækningen.

Er du i stedet på udkig efter flotte glaskarafler til servering eller opbevaring af spiritus, kan du se andre serier som fx:

Hvis du står og mangler en flot og praktisk måde at servere alt fra saucer, mælk, fløde eller andre små flydende retter, så er en karaffel i porcelæn fra Pillivuyt en genial løsning.

Pillivuyt Canopée karaffel

Canopée serien fra Pillivuyt består af en række porcelænsdele som er en af de mest moderne serie fra Pillivuyt. Serien bruger gamle traditionelle linjer, men bruger nyfortolket formsprog for at skabe produkter udover det sædvanlige, og væk fra de traditionsrige rammer som Pillivuyt er vant til. Selvom Pillivuyt skaber porcelænsprodukter, er både denne karaffel, og alle andre produkter fra Pillivuyt, utrolig holdbare.

Dette skyldes deres unikke porcelænsblanding som gør deres porcelæn ekstra stærkt og resistent. Du kan eksempelvis frit bruge denne karaffel i mikroovn, fryser, opvaskemaskine og ovn uden den tager skade. Brug den til servering af lækre saucer under den fine middag, eller blot til servering af fløde eller mælk til kaffebordet.