Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Ramekiner

Servering og bagning i særklasse med ramekiner fra Pillivuyt

De flotte ramekiner fra Pillivuyt sikrer at du har en løsning hvor du kan servere dine lune eller kolde retter direkte fra en ramekin som du også tilbereder retten i. Du får i denne kategori en række smukke ramekiner som giver dig en fuldendt kulinarisk oplevelse, på ægte fransk manér.

Det slidstærke porcelæn fra Pillivuyt bruges selvfølgelig også i disse ramekiner, hvilket gør dem i stand til b.la. At kunne udholde helt fra -30 grader og op til +350 grader celsius.

Dermed kan du både tilberede desserter eller lune retter i disse ramekiner, og efterfølgende servere dem direkte uden at skulle tilberede og anrette yderligere.

Læs mere om de specifikke serier af ramekiner længere nede på denne side, så du hurtigt og nemt kan finde præcis den ramekin der passer dig bedst.

Pillivuyt Nr. 1 & Nr. 2 ramekin

De flotte Nr. 1 og 2 ramekiner fra Pillivuyt er et bud på en yderst klassisk ramekin, som besidder det ikoniske plisserede design som vi også kender fra utallige andre produkter fra Pillivuyt.

Du kan få ramekin Nr. 1 i en lav version, mens Ramekin Nr. 2 findes både i en lav og høj version.

Pillivuyt Sancerre ramekin

En Sancerre ramekin er modsat de fleste andre ramekiner fra Pillivuyt, helt glat i sin overflade og med en lidt bredere kant i toppen af designet.

Dette giver netop denne ramekin et lidt mere elegant og flydende design, som især fungerer godt til at sætte indholdet i din ramekin ekstra meget i fokus.

Pillivuyt Toulouse ramekin

Toulouse er en velkendt serie fra Pillivuyt, som selvfølgelig også har nogle flotte ramekiner til rådighed. Toulouse er en herlig blanding af både det spejlblanke design vi kender fra Sancerre, sant det plisserede design vi kender fra Nr. 1 og Nr. 2 ramekinerne. Dette giver en herlig kontrast som stadig formår at sætte indholdet i din ramekin i fokus, men samtidig giver et traditionelt udtryk i form af de plisserede linjer i bunden af ramekinen.

Pillivuyt Brasserie ramekin

Den flotte Brasserie ramekin på 9 cm er helt perfekt til både tilberedning samt servering af både kolde og varme retter. Brasserie er det franske ord for et bryggeri som også servere små enkle retter til deres bryggede drikke. 

Denne flotte ramekin er udsmykket med franske gloser, som faktisk er taget fra et gammelt menukort fra 1920’erne, fra Grande Brasserie Nationale. Dermed får du en af de absolut mest autentiske franske oplevelser når du bruge den flotte Brasserie ramekin til dine retter.

I Illums Bolighus har vi utallige flotte og ikoniske mærker, se eksempelvis vores store udvalg i serier som: