Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Serveringsdele

Flotte porcelæns serveringsdele i ægte fransk stil

I denne kategori finder du en masse serveringsdele fra Pillivuyt, som fungerer som tilføjelser til dit spisebord. Find diverse sovseskåle, mælkekander, krukker, skåle med låg og andet for at fuldende din flotte borddækning. Samtlige serveringsdele på denne side er udført i samme kendte Pillivuyt design som altid, og er især kendt for deres robusthed, tidløse design og funktionalitet.

De flotte serveringsdele kan bruges til alle former for borddækning, men passer især godt sammen med de andre flotte porcelænsserier fra Pillivuyt som eksempelvis:

Du kan læse meget mere om de forskellige serveringsdele fra Pillivuyt længere nede på denne side.

Pillivuyt Flødeko

Denne søde lille flødeko er en af de mest unikke fløde/mælkekander du kunne forestille dig. Denne æstetiske porcelænsko sikrer et anderledes udtryk til kaffebordet, som uden tvivl vil imponere dine gæster. Koen rummer op til 13 cl og er den helt perfekt måde at servere fløde eller mælk til dine kaffegæster.

Pillivuyt marmeladekrukke

Hvis du søger en gammeldags og meget ikonisk porcelænskrukke, så er Pillivuyts marmeladekrukke et perfekt valg. Denne krukke rummer op til 35 cl marmelade, eller andet du vil opbevare i denne lille traditionelle krukke. Krukken har smukke hanke på siderne samt et flot låg som giver et fantastisk samlet udtryk.

Pillivuyt sovsekander og sovseskiller

I denne kategori finder du også en række løsninger når det gælder både sovsekander samt en smuk sovseskiller. Sovsekanderne fås både med det ikoniske plisserede design, samt i modeller med eller uden underskål. Dynamiske linjer og robust design er i fokus i disse sovseskåle, og du får en fortrinlig løsning til servering af saucer til diverse begivenheder.

Pillivuyt smørskål og smørboks

Til servering af smør finder du en lille æstetisk smørportionsskål som giver dig en helt unik måde at servere smør på til dine gæster. Du kan også blot vælge at servere smør i en større beholder i form af den flotte smørboks fra Pillivuyt, som har plads til en del mere. Denne smørboks kan du også frit bruge til at opbevare smør i køleskabet når du ikke bruger det. Den lille smørskål måler 6.5 cm, mens den større smørboks har plads til 40 cl.

Pillivuyt sukkerskål

Til kaffebordet er det altid en fordel at have en smuk sukkerskål for at få den rette stemning. Den smukke Plissé sukkerskål skaber et nydeligt udtryk til dit kaffebord med sit plisserede design. De smukke linjer indrammer skålens facon på en helt unik måde, som giver et herligt sammenspil med dit valg af sukker.

Pillivuyt æggebægere

De flotte æggebægere fra Pillivuyt er enkle, elegante og ikke mindst klassiske. Du kan få et flot æggebæger både i det ikoniske plisserede design, eller med det helt glatte porcelænsdesign. Udover æg kan disse bægere faktisk også bruges som holdere til tandstikker.