Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Serveringsfade

Få et smukt porcelænsfad til alle former for servering fra Pillivuyt

På denne side ser du det store udvalg af flotte Pillivuyt serveringsfade til forskellige formål. Pillivuyts fade giver en helt perfekt måde at servere diverse retter på, og skaber et elegant og stilfuldt udtryk til din borddækning. Som alle andre produkter fra Pillivuyt er der i disse fade lagt stor fokus på design, funktionalitet og ikke mindst holdbarhed.

Udover at være utrolig smukke er Pillivuyts porcelænsprodukter også utrolig holdbare grundet deres unikke råvarer som bruges til deres porcelæn. På den måde får du et fad som simpelthen kan det hele, det er flot, det er holdbart og det er tidsløst.

I Illums Bolighus har vi også en lang række fade fra andre ikoniske serier, som eksempelvis:

Læs meget mere om de smukke serveringsfade fra Pillivuyt længere nede på denne side.

Pillivuyt Sancerre fade

Sancerre er navnet på en velkendt serie fra Pillivuyt som fokusere på elegante linjer og en smuk spejlblank porcelænsoverflade. Serveringsfadene fra Sancerre serien består af et stort stegefad samt et flot ovalt serveringsfad. Det flotte stegefad kan bruges til diverse retter, lige fra den klassiske flæskesteg, til andre ovnbagte retter.

Serveringsfadet fra Sancerre er hele 32 cm, og har dermed plads til mange elementer.

Pillivuyt fiskefade

Hvis du vil byde dine gæster eller familie på en smukt anrettet fiskeret, så er der smukke fiskefade fra Pillivuyt uden tvivl en perfekt løsning.

Du kan få fiskefade både i 45 cm og 58 cm størrelser, så du har plads til selv de helt store hele fisk.

Pillivuyt kvadratfade

Til servering af fx ovnbagte kartofler, grøntsager eller andet er et smukt og traditionelt kvadratfad altid en fantastisk løsning.

Fra Pillivuyt kan du både få et lille kompakt kvadratfad på blot 14x14 cm, eller et sæt bestående af 2 fade på 17x22 cm. Disse kvadratiske fade er helt perfekte til servering af lune lækkerier som du gerne vil holde varme.

Pillivuyt Plissé serveringsfade

Ligegyldigt hvilken type produkt der er tale om fra Pillivuyt kommer vi ikke uden om den ikoniske Plissé serie. Det riflede design og de smukke elegante linjer er endnu engang i fokus i disse smukke serveringsfade.

Fra Plissé serien finder du både et helt regulært serveringsfad, men også smukke tapasfade samt flotte runde serveringsplatter.

Pillivuyt Canopee serveringsfade

Canopee serien fra Pillivuyt er en af deres mest vovede serier, da de bruger nogle mere moderne former end Pillivuyt ellers normalt fokusere på. Det ses tydeligt i den smukke Canopee præsentationstallerken som har et moderne knæk der giver den et meget elegant udtryk. Denne tallerken er helt perfekt til servering af fornemme lækkerier, foretter og lignende.