Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Serveringsskåle

Franske skåle siden 1818 fra Pillivuyt

Porcelænsskåle var noget af det allerførste som det nu meget velkendte brand Pillivuyt arbejde med. Helt tilbage i 1818 var flotte skåle i porcelæn nogle af de første produkter som det franske firma udviklede. Over årene er deres skåledesgins stadig utrolig populære, grundet deres gode evne til at skabe stilrene og tidsløse designs som bevarer deres relevans gennem årene.

På denne side finder du de flotte Pillivuyt serveringsskåle som primært består af skåle til servering af salat og suppe. Når du serverer din salat eller suppe i en af disse flotte serveringsskåle får du en af de mest elegante udtryk du kunne forestille dig. Dette i sammenspil med den smagfulde suppe eller salat vil uden tvivl imponere dine middagsgæster.

Det robuste design fra Pillivuyt sikrer slidstærke serveringsskåle, som tåler opvaskemaskine, høje/lave temperaturer og holder til mere end normalt porcelæn.

Vi har også mange flotte skåle fra andre mærker, især det smukke Royal Copenhagen som har skåle i serier som:

Læs meget mere om de smukke serveringsskåle fra Pillivuyt længere nede på denne side, eller klik videre på det enkelt produkter for mere information om deres størrelser, farver m.m.

Pillivuyt Toulouse skåle

Toulouse serien er igen relevant når det gælder flotte serveringsskåle. Fra Pillivuyts Toulouse serie får du en flot skål med udadvendte hanke, som fås både i en høj og en lavere version.

Pillivuyt Nr. salatskåle

Pillivuyts “nr.” serie er ofte nogle af deres ældste designs, og i denne kategori finder du Pillivuyt Salatskål Nr. 5 og Nr. 9. Disse salatskåle er yderst traditionelle, og deres flotte fod samt det glatte porcelænsdesign og den afrundede kant giver et elegant og traditionelt udtryk til servering af dine salater.

Pillivuyt Eden salatskåle

De smukke og simple Eden salatskåle fra Pillivuyt er et moderne forslag på en porcelænsskåle til salat i særklasse. Disse skåle er helt simple i deres design, og spejlglatte i deres overdækkende glasur. Disse skåle fås både i en lille 30 cl størrelse samt en stor 4.5 L størrelse.

Pillivuyt Cecil salatskåle

Cecil salatskålene fra Pillivuyt minder en smule om Eden skålene, men er lidt lavere og bredere samt gør brug af en lille fod i bunden af skålen. De smukke salatskåle fra Cecil serien fås i forskellige størrelser på henholdsvis: 50 cl, 1.65 L, 3.5 L og 5.8 L.

Pillivuyt guacamoleskål

Som noget lidt atypisk kan du i denne kategori også finde en skål lavet specifikt til servering af guacamole. Denne ovale skål er den perfekt løsning til servering af diverse dips til dine gæsters snacks.

Pillivuyt suppeskåle/løgsuppeskåle

Hvis der er noget som er ikonisk fra Frankrig, må det siges at være suppe, og især vaskeægte fransk løgsuppe. De smukke suppeskåle samt den store suppeterrin. sikrer den en herlig traditionel servering af diverse supper.

Suppeskålene fås både i størrelserne 40 cl samt 45 cl, og den store suppeterrin med låg fås i en størrelse der rummer 3.15 L af din foretrukne suppe.