Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Skåle

Over 200 års historie med skåle fra Pillivuyt

Når du køber en skål fra Pillivuyt får du en skål fra et af de ældste brands i verden. Skålene fra Pillivuyt stammer nemlig helt tilbage fra 1818, hvor de første modeller blev skabt. Som alle andre produkter fra Pillivuyt er deres skole yderst elegante og overraskende robuste trods deres porcelænsdesign.

Ægte fransk håndværk med gamle traditioner giver os en kollektion af smukke porcelænsskåle som er helt perfekt til alle former for borddækning. De flotte skåle fra Pillivuyt fås i mange forskellige størrelser, lige fra de helt små slikskåle til de helt store salatskåle.

Designet er det velkendte Pillivuyt design, som typisk enten er helt glat porcelæn, eller udstyret med flotte riflede linjer som giver porcelænet et unikt udtryk.

Se også flotte skåle fra andre serier i Illums Bolighus som:

Du kan læse meget mere om de specifikke skålemodeller fra Pillivuyt længere nede på denne side.

Pillivuyt Plissé skåle

De flotte Plissé skåle fra Pillivuyt er kendte for deres plisserede linjer samt deres stilrene og tidsløse design.

Plissé skålene egner sig til servering af alt lige fra små snacks til de helt store salater, og findes i størrelserne: 12 cm, 14 cm, 15 cm, 18 cm, 20 cm og 25 cm.

Pillivuyt Sancerre skåle

De flotte Sancerre skåle fra Pillivuyt er opkaldt efter den franske Vinby af samme navn. Denne vinby er kendt for nogle af verdens absolut bedste hvidvine, derfor har Pillivuyt valgt at bruge navnet i deres flotte hvide porcelænsserie.

Sancerre skålene er helt glatte i deres overflade og fås i størrelser på 40 cl og 60 cl. Skålene kan også købes i sæt af 2 stk.

Pillivuyt Canopee skål

Canopee skålen er en herlig blanding af alle de bedste værdier fra Pillivuyt. Denne type skål er designet i flotte dynamiske former, og gør brug af det ikoniske plisserede design som får porcelænet til at udstå på en utrolig flot måde.

Denne skål fås i en størrelse på 12 cm.

Pillivuyt Café au lait skål

Den meget franske Café au lait skål er en skål fra Pillivuyt som er perfekt til den stilfuld servering af diverse lækkerier. Skålen er høj i sit design, og har en smuk fod som er sat i fokus med smukke linjer i skålens bund.

Denne flotte skål rummer op til 40 cl af dine yndlings snacks, småkager eller en lille salat.

Pillivuyt Toulouse skåle

Den meget stilfulde Toulouse serie af skåle fra Pillivuyt er en af de mest unikke serier af porcelænsskåle på markedet. Designet er meget anderledes i forhold til andre Pillivuyt skåle hvor der er lagt mere fokus på funktionaliteten.

De flotte Toulouse skåle bruges især som suppeskåle eller salatskåle, eller til servering af mindre lækkerier.