Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Souffléforme

Få en autentisk fransk oplevelse med souffléforme fra Pillivuyt

Hvis der er nogen der forstår at skabe en perfekt souffleform må det vist siges at være Pillivuyt. Pillivuyt er nemlig et fransk brand, og dermed har deres rødder og lange historie sikret deres viden omkring alt inden for porcelæn til madlavning og borddækning, og især når det gælder franske traditioner.

Der findes få ting så fransk som en ægte souffle, derfor har Pillivuyt selvfølgelig skabt en række smukke souffleforme så du kan få en helt igennem autentisk fransk oplevelse når du laver hjemmelavet souffle.

Pillivuyts robuste design sikrer at du kan tilberede din souffle direkte i formen, og det smukke design sikrer også at du kan servere din souffle direkte fra formen uden problemer. Deres unikke porcelæn sikrer at du kan stille dine souffleforme i temperatuerer helt fra -30 grader og op til +350 grader celsius.

Derudover har Pillivuyts porcelæn en helt unik evne til at optage og bevare varme i længere tid end normalt porcelæn. Dette sikrer at din lune souffle forbliver varm i lang tid, så du og dine gæster kan nyde den stille og roligt.

Pillivuyt Souffléform Nr. 5

Souffléform Nr. 5 fra Pillivuyt er en meget ikonisk form som besidder de velkendte plisserede linjer som går igen i samtlige produktserier fra Pillivuyt. Denne Souffléform fås både i en høj og lav udgave, og giver dig en perfekt mulighed for at tilberede samt servere din soufflé på ægte fransk maner.

De flotte plisserede linjer skaber en nydelig kontrast til indholdet i formen, og giver et vaskeægte fransk udtryk til en af de mest traditionelle franske retter i form af Soufflé.

Pillivuyt Sancerre Souffléform

Sancerre er en enorm serie af flotte porcelænsprodukter fra Pillivuyt, som tager afstand fra det ikoniske plisserede design, og fokusere istedet på enkelhed og smukt formsprog.

De flotte Sancerre Souffléforme er spejlblanke i deres overflade, og har den velkendte brede afrunding i åbningen som sætter et ekstra nydeligt præg på disse forme.

Den flotte glasur på overfladen af porcelænet skaber et fantastisk flot udtryk som får din soufflé til at udstå ekstra tydelig og farverig.

Se også Pillivuyt produkter fra andre flotte serier fra det franske mærke, som eksempelvis: