Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Ovnfaste fade

Pillivuyt Ovnfaste fade til dine kulinariske udfoldelser

Et ovnfast fad er mere eller mindre uundværligt i et køkken, da det giver dig mulighed for at udføre en lang række lækre retter. Ovnfaste fade fås også i metal eller glas, men hos Pillivuyt har de selvfølgelig skabt en lang række ovnfaste fade i deres velkendte robuste porcelæn.

Pillivuyt er kendt for deres specielle porcelænsblanding som giver deres produkter en holdbarhed udover det sædvanlige. Fadene fra Pillivuyt kan selvfølgelig tåle de høje grader i ovnen, men kan også klare de helt lave temperaturer, helt ned til -30 grader celsius.

Du finder fade som kan bruges til alle former for madlavning i ovnen, samt nogle fade som er lavet specifikt til stege, lasagne og postej.

Pillivuyt Toulouse fade

Den smukke Toulouse serie fra Pillivuyt giver dig fade som er helt perfekte til dine daglige kulinariske opgaver. Fadene besidder en ikonisk plissering i bunden af deres design, som sammen med den glatte overdel skaber en herlig kontrast.

Toulouse serien har en masse fade til alle former for madlavning, heriblandt:

  • Toulouse rektangulært fad
  • Toulouse lasagnefad
  • Toulouse kvadratfad
  • Toulouse rundt fad

Toulouse serien er med andre ord helt dækkende når det gælder ovnfaste fade, og har noget for enhver smag.

Pillivuyt Montmartre Postejform

Den flotte Montmartre postejform giver dig den perfekte mulighed for at lave din helt egen hjemmelavet leverpostej, samt paté eller andre små varme retter. Formen har et elegant og stilfuldt låg som er udformet som en and, og er perfekt til at holde indholdet i formen varmt i længere tid.

Pillivuyt lasagnefade

Noget som de fleste nok hyppigt bruger ovnfaste fade til, er selvfølgelig en klassisk lasagne. Derfor har Pillivuyt også valgt at skabe fade som er direkte lavet til at skabe den bedste lasagne. Disse meget klassiske lasagnefade fås i forskellige størrelser, på henholdsvis 24x24 cm, 29x24 cm og 34x25 cm.

Deres design er helt klassisk og traditionelt, med Pillivuyts kendte porcelænsoverflade som giver fadene et spejlblankt udtryk.

Pillivuyt Sancerre stegefade

Den velkendte Sancerre serie går igen i samtlige produktkategorier fra Pillivuyt, og i denne kategori finder du de velkendte og stilrene Sancerre stegefade. Disse fade er helt blanke og glatte i deres design, og giver dig en perfekt mulighed for både at tilberede samt servere dine retter direkte fra ovnen.

Du kan både få et Sancerre stegefad på 26x16 cm samt et på 36x26 cm.

Se også de mange andre flotte serier fra Pillivuyt, som eksempelvis: