Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Tærteforme

Den ikoniske og velkendte tærteform - skabt af Pillivuyt

De fleste kender i dag de ikoniske hvide porcelæns tærteforme med den velkendte bølgede kant, som anses for at være den “rigtige” tærteform over hele verden. Men faktisk er det ingen ringere end franske Pillivuyt som har skabt denne tærteform for over 100 år siden.

Gennem årenes løb har Pillivuyt solgt utallige af disse ikoniske tærteforme som er det helt klare valg at lave en tærte i, i stort set alle lande verden over. Pillivuyts ikoniske design til deres tærteform har inspireret samtlige producenter af porcelæn, som har åbnet op for en stor mængde tærteforme som alle bruger det funktionelle bølgede design. Med en tærteform fra Pillivuyt får du ikke blot en autentisk tærteform for opfinderen af den moderne tærteform, men også en form som kan holde til alt hvad du udsætter den for.

Pillivuyts stærke blanding af råvarer sikrer slidstærkt og robust porcelæn, som både kan holde til helt lave minusgrader ned til -30 celsius og helt op til +350 grader celsius.

Tilbered og server dine hjemmelavede tærter i en tærteform fra Pillivuyt for at få den helt rigtige og autentiske tærteoplevelse.

Pillivuyt tærteforme i mange forskellige størrelser

De flotte og umådeligt ikoniske tærteforme fra Pillivuyt er nok nogle af de meste ikoniske tærteforme i verden. Det bølgede design har skabt rammerne for tærter igennem de sidste mange år, og givet tærter deres ikoniske kanter lige siden lanceringen af den første bølgende tærteform fra Pillivuyt.

De flotte tærteforme fra Pillivuyt fås i en række forskellige størrelser, men designet er det samme velkendte design som vi alle elsker.

Her får du en hurtig størrelsesguide på de forskellige tærteforme fra Pillivuyt:

  • Pillivuyt Tærteform Nr. 1: Ø 11 cm
  • Pillivuyt Tærteform Nr. 2: Ø 13.5 cm
  • Pillivuyt Tærteform Nr. 6: Ø 21 cm
  • Pillivuyt Tærteform Nr. 7: Ø 24 cm
  • Pillivuyt Tærteform Nr. 8: Ø 25 cm
  • Pillivuyt Tærteform Nr. 9: Ø 27.5 cm
  • Pillivuyt Tærteform Nr. 10: Ø 29 cm
  • Pillivuyt Tærteform Nr. 11: Ø 33 cm

Du får altså med andre ord en række tærteforme som passer til tærter i alle størrelser. Lige fra helt små tærter til de helt store kan du udføre med de smukke og ikoniske tærteforme fra Pillivuyt.

Pillivuyt har udviklet utallige smukke og ikoniske porcelænsserier, se også andre flotte serier fra dem som: