Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Pillivuyt Tekander

Få en traditionel fransk tekande fra Pillivuyt

Pillivuyt er et anerkendt mærke som er kendte for deres mange smukke porcelænsserier. Gennem over 200 års historie har Pillivuyt skabt hundredvis af ikoniske designs som stadig er brugt i hele verden. Deres sans for kvalitet, funktionalitet og holdbarhed har givet dem et positivt omdømme udover det sædvanlige.

Pillivuyt er kendte for deres unikke blanding af porcelæn, som giver deres produkter øget holdbarhed i forhold til regulært porcelæn. Dette sikrer deres flotte porcelænsprodukter mod alt lige fra opvaskemaskine, temperatursvingninger og meget lave eller høje grader.

Porcelæn fra Pillivuyt har også svære ved at gå i stykker hvis du skulle tabe eller støde imod det med andre genstande. Pillivuyt har i denne kategori skabt tekander i ægte traditionel stil.

En ægte tekande i robust porcelæn er den bedste løsning til det traditionelle kaffebord, og giver både dig og dine gæster eller familie en ægte autentisk oplevelse.

Husk at alle de flotte porcelænsprodukter fra Pillivuyt tåler både mikroovn, fryser, maskinopvask samt ovn.

Læs mere om udvalget af Pillivuyt tekander i Illums Bolighus længere nede på siden, eller ved at klikke på produkterne ovenfor.

Se også andre flotte porcelænsprodukter fra Pillivuyt i andre kategorier som:

Pillivuyt Plissé Tekande

Plissé serien er en af de største og mest anerkendte serier fra Pillivuyt, som fokusere på smukke plisserede linjer. Denne serie af porcelænsprodukter fra Pillivuyt er skabt ud fra nogle af Pillivuyts tidligste støbeforme, som blev brugt tilbage i starten af 1900-tallet

Med sin velkendte franske elegance og den smukke plissering, er Plissé tekanden en helt ikonisk og vaskeægte fransk klassiker som er helt perfekt til servering af te til kaffebordet. Med en Plissé tekande får du, udover det flotte design, også en tekande som er mere robust end de fleste porcelænskander på markedet.

Pillivuyts stærke porcelæn sikrer nemlig din tekande mod skader, samt giver den en egenskab som gør at den tåler både fryser, ovn, opvaskemaskine samt mikrobølgeovn.