Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Royal Copenhagen Hvid Elements

Køb Royal Copenhagen Hvid Elements i Illums Bolighus

Man er ikke i tvivl om, at det er Royal Copenhagen, som står bag, når man ser det hvide middagsstel fra serien Hvid Elements.

Louise Campbell skabte kollektionen i 2008, og man kan finde de oprindelige rifler fra Musselmalet Riflet og kanten fra Musselmalet Halvblonde, hvis man kigger på stellets detaljer. Derudover kan man også finde den klassiske yderkant fra Flora Danica.

I Illums Bolighus kan du købe nogle af de mest populære produkter fra Royal Copenhagens stel: Hvid Elements. Se om du kan finde det rette produkt her på siden og sammensæt den perfekte helhed ud af elementerne:

 • Royal Copenhagen Hvid Elements Tallerken
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Dessert tallerken
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Dyb tallerken
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Højhankskop
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Termokop
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Espressokop
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Multikop
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Kop med underkop
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Skål
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Kande
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Tekande
 • Royal Copenhagen Hvid Elements Fad

Med Hvid Elements porcelæn får du et stilfuldt design til din borddækning. I Illums Bolighus gør vi en stor dyd ud af at sparre med vores kunder, og vi sidder altid klar til at give rådgivning, hvis du skulle brænde inde med nogle spørgsmål.

Husk, at du altid er velkommen til at give os et kald på +45 33 14 19 41 eller send en mail på kundeservice@illumsbolighus.dk

Royal Copenhagen Hvid Elements til det elegante middagsbord

Stellet Hvid Elements giver dig alt det hvide porcelæn, som du skal bruge, hvis du skal dække et elegant middagsbord. Kan du godt lide at sætte lidt kulør på din borddækning, og vil du have hjælp fra porcelænet

Royal Copenhagen er blandt andet utrolig kendt for fremstillingsprocessen, hvor porcelænet passerer mange forskellige hænder. De sætter stor pris på kvalitet og design, og hvis du skal bruge stel fra Royal Copenhagen med farve, kan du være sikker på, at dette er håndmalet.

Er du vild med designet af Louise Campbell, men savner du de velkendte blå blomster? Så frygt ej. Hun har nemlig været med til at skabe en serie, hvor kreativiteten og blomsterne bliver sluppet løs. Find den fantastiske og lidt mere livlige kollektion her: Royal Copenhagen Blå Elements

Royal Copenhagen Hvid Elements tekande

Tekander og porcelæn fra Royal Copenhagen har alle dage været meget appellerende, hvis man skal bruge stel til et teselskab. Mangler du en hvid æstetisk porcelænskande på 95 cl. skal du være på udkig efter en tekande fra Hvid Elements serien.

Royal Copenhagen udvikler hele tiden deres serier, og et godt eksempel på dette var Prinsessestellet. Den oprindelige plan var, at dette skulle være et testel, men det udviklede sig til at have fokus på hele hverdagens borddækning.

Der er mange af Royal Copenhagens stel, hvor du kan finde en tekande med et design i verdensklasse. Find tekander og alle vores andre produkter fra Royal Copenhagen, hvis du følger dette link: Royal Copenhagen