TOP
Filter
42 resultater
Sorter efter

Rains - en revolution for regntøj

I et land som Danmark, der har 171 regnvejrsdage om året, er der et stort behov for tøj, som kan klare de store mængder nedbør. Rains er designet med inspiration fra storbyen og ud fra et behov for praktisk outerwear. Rains regntøj blev derfor etableret med et ønske om at skabe regntøj, som ikke blot skulle være praktisk. I første omgang udmøntede det sig i en nyfortolkning af den klassiske regnfrakke med et enkelt produkt: en poncho. I den efterfølgende sæson lancerede Rains en komplet kollektion af regntæt overtøj og en lang række vandtætte accessories som rygsække, tasker, hatte, handsker og meget andet. Alt sammen uundværlige dele af udendørslivet i Danmark, hvad end man skal fragte sig fra A til B på cykel eller gåben. 

Rains regnjakker er funktionelt design til det moderne menneske

Rains regnjakker passer ind i det moderne gadebillede, hvor man ikke ønsker at gå på kompromis med lækkert design, bare fordi det regner. Regnjakkerne er alle af et lækkert og åndbart materiale, som fungerer sublimt hvis du cykler til og fra job. Regnjakkerne har flere ventilationshuller og en ekstrem god komfort, som blandt andet kommer af det fleksible materiale. Regnjakkerne har en høj modstandsdygtighed over for store mængder regn grundet det stærke polyester materiale med en coating af PFC-fri polyuretan, også kaldet PU. Det sikrer ekstremt holdbart regntøj, der holder pasformen og samtidigt holder dig tør. 

Udover de funktionelle kvaliteter ved polyester og PU, er materialerne også blevet valgt grundet deres miljøfordele. Polyester er et bæredygtigt materiale og 100% genanvendeligt. PU-coatingen er valgt, fordi den sammenlignet med alternativerne er betydeligt mere miljøvenlig og ikke hormonforstyrrende. 

Regnjakker til dame og herre

Den store kollektion af vandtæt overtøj og tasker er kendetegnet ved et minimalistisk og moderne snit, som passer ind i den danske designtradition. En Rains regnjakke passer derfor ind i enhver garderobe og stil. Uanset om du er til en rummelig og oversize model som Long Jacket eller en kropsnær pasform med bælte som Curve Jacket. Rains regntøj kommer i flere forskellige farver, der følger tidens trends. Det gør det nemt for dig at kombinere en Rains regnjakke med resten af dit outfit. Skal du medbringe computer på farten, så tage et kig på de smarte vandtætte rygsække i flere størrelser og modeller. De er uundværlige, når du skal passe godt på computer, elektronik eller bøger frem og tilbage fra job eller studie. 

Udforsk vores store sortiment af Rains regnjakker og hold øje med eventuel Rains sale. Der kommer løbende nye styles og essentials til. Se hele udvalget af Rains her.