Filter
75 resultater
Sorter efter

Rains – i vind og vejr

Rains Copenhagen står bag adskillige kollektioner, som er skabt til at modstå hårde vejrforhold, kraftig blæst eller regn. Med Rains er du garanteret regntøj, som holder dig varm, tør og samtidig giver din garderobe et moderne udtryk. Her er kombinationen af funktionalitet og design nemlig i højsædet, hvor der ikke bliver ikke gået på kompromis med nogle af delene. 

Rains regnjakker holder dig tør, uanset hvor længe du befinder dig i øsende regn. Isolationen er nemlig i top og intet kan trænge igennem. Selvom regnjakken er tynd, formår den alligevel at beskytte dig for selv en kraftig vind. 

Hvis vinterkulden rigtig bider, så tag et nærmere kig på vinterjakkerne. De har nemlig både det vandafvisende ydre, som du kender fra en Rains raincoat, og et kraftigt for, som holder dig varm under de koldeste vejrforhold. Den vandtætte vinterjakke fås ligesom alle de andre produkter i mange flotte farver med et cool og afdæmpet udtryk. 

Omtanke og kvalitet i særklasse

Rains har stor fokus på at lave regntøj, accessories m.m. i høj kvalitet og omtanke for miljøet. Den høje modstandsdygtighed er mulig grundet det stærke polyester materiale med en coating af PFC-fri polyuretan. Polyester i kombination med det PFC-frie polyuretan, kaldet PU, sikrer holdbart regntøj, som holder sin pasform under regn og samtidigt holder dig tør. 

Udover de funktionelle kvaliteter ved polyester og PU, er materialerne også blevet valgt grundet deres miljøfordele. Polyester er et bæredygtigt materiale, fordi det er 100% genanvendeligt. PU coatingen er blevet anvendt, fordi den sammenlignet med hormonforstyrrende alternativer er betydeligt mere miljøvenlig. Rains bruger også nylon, fjerløs isolation, metal m.m. i deres produkter. Alt sammen bæredygtigt og i højeste kvalitet. 

Rains regnbukser - Så du ikke skal nøjes 

Udover overtøj har brandet også regnbukser, så du kan holde dig tør over hele kroppen. Regnbukserne går hånd i hånd med både regnjakkerne, vinterjakkerne og tilbehøret og er lavet af samme miljøvenlige og holdbare materiale. 

Det er ikke altid, at du kan nøjes med regnovertøj. For eksempel under kraftig regn eller hvis du cykler rundt til og fra arbejde. På cyklen er benene særligt blottede, og det er aldrig sjovt at gå med våde jeans hele dagen - regnbukser fra Rains er løsningen. 

Accessories og tilbehør fra Rains 

Gå på opdagelse i accessories og tilbehør fra Rains som kommer i mange forskellige afskygninger. Tag et nærmere kig på de mange cool og praktiske Rains tasker. Du finder både toilettasker, kosmetiktasker, den velkendte Rains Weekend Bag og den populære Rains Msn Bag. Alle weekendtasker, rygsække m.m. kommer i forskellige former og størrelser. Har du planlagt en udflugt i naturen eller skal du gå butikkerne tynde i din yndlings by, kan du altid regne med at finde den helt rigtige taske hos Rains.

Vil du pifte dit outfit op med nogle accessories, er hatte fra Rains en sikker vinder. Vælg mellem en Boonie Hat eller en Bucket Hat, som giver dig endnu mere stil, og samtidigt beskytter dig fra pludselige regnbyger. Begge hatte er i et enkelt og lækkert design og i det samme vandafvisende materiale som regntøjet. 

Rains regntøj passer altid til outfittet 

Brandet er skabt med målet om at passe ind i enhver garderobe, og derfor har brandet skabt flere forskellige designs. Regnjakkerne kommer eksempelvis både i en rummelig oversize model, men også i en mere kropssyet pasform med bælte beregnet til kvinder. Med en Rains raincoat kan du derfor altid finde netop den, der passer til dig, din stil og resten af dit klædeskab. 

Alt regntøjet kommer i mange forskellige farver, med fællesnævneren er, at det er nedtonede farver. Dette er gjort for at gøre det nemmere for dig at kombinere Rains regntøj og accessories med resten i dit klædeskab, så du altid er sikker på, at det hele matcher dit outfit. Udforsk vores store sortiment af Rains og hold øje med eventuel Rains sale.