TOP
Filter
3 resultater
Sorter efter

Håndværkets store kunst

En Royal Copenhagen skål er noget helt særligt. Det er et stykke dansk historie - udfoldet i et traditionsbundet håndværk. Processen med at skabe et stykke kongeligt porcelæn er lang. Den er samtidig baseret på håndværksmæssige traditioner gennem de sidste 240 år. Når du står med en færdig skål fra Royal Copenhagen, har den allerede passeret tredive par hænder gennem modellering, formgivning, håndmaling, brænding og glasering. Det tager fire år at lære kunsten at male porcelæn hos Royal Copenhagen. Mønstrene er unikke, da hver maler skaber sit eget værk i hånden - hver eneste gang. Maleren sætter sit eget mærke på undersiden af hver eneste porcelænsdel, som en form for personlig underskrift. Her finder du også stellets markante tre bølger, som er et kendetegn, der stammer helt tilbage fra grundlæggelsen af Royal Copenhagen i 1775. Bølgerne er et symbol på Danmarks tre store indre farvande; Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Royal Copenhagen skåle

Royal Copenhagen byder en lang række af smukke skål fra de forskellige kollektioner med hver deres udtryk. Det er især det musselmalede stel med de karakteristiske, sirlige blå blomster, som brandet er kendt for. Men det er langtfra det eneste mønster, som over tiden er blevet en ikonisk klassiker. Blå Mega, Blå Elements og Hvid Riflet er blot nogle af navnene på de mest populære kollektioner. Herunder findes der også skåle, som Royal Copenhagen har skabt i et utal af former og størrelser. Du finder derfor både små skåle til morgenmad eller større serveringsskåle til ris, kartofler eller salaten. Se nærmere på vores store udvalg, som også tæller Royal Copenhagen skåle med låg, hvis maden skal holdes varm på middagsbordet.

Royal Copenhagen History Mix skåle

Kan du ikke beslutte dig for, hvilket kollektion, du synes er smukkest? Så er History Mix skålesæt fra Royal Copenhagen en genial samling af de tre mest populære skåle. De tre designs er fra hver sit århundrede, men samles i History Mix: Musselmalet Riflet, Hvid Riflet og Blå Mega Riflet. Den smukke treenighed er baseret på det samme grundlæggende design, men lader sig let blande med andre stel. Det viser også den alsidighed, der er i kollektionerne. Royal Copenhagen mix & match skåle får kun en ekstra smuk dynamik, når de samles. Det er en fornøjelse at se de velkendte musselmalede penselstrøg fra 1885 i smuk forening med den moderne fortolkning Blå Mega mønsteret fra 2000 samt Hvid Riflet, som er grundformen fra 1775. Du kan også finde andre smukke History Mix med krus og dybe tallerkner.

Ekstravagante Royal Copenhagen skåle på fod 

Skal det være ekstra elegant, når du serverer mad for dine gæster? Så er en af de smukke skåle på fod fra Royal Copenhagen et godt bud på service, der adskiller sig fra hverdagen. De smukke skåle på fod har et klassisk udtryk, som fremhæver det smukke udseende af det, du vælger at servere. Alt fra bagværk, frugt eller mad vil tage sig lækkert og indbydende ud i opsatsen. Skålene fås i tre forskellige kollektioner: Musselmalet Riflet, Blå Mega Riflet og Mega Rose. 

Når du køber porcelæn fra Royal Copenhagen, køber du samtidig et stykke dansk historie, håndværk og design. Du kan være sikker på, at der er lagt tid, hjerte og hjerne i hver enkelt skål. Du kan starte din samling inden for én og samme kollektion, eller du kan mixe og matche på tværs af mønstre, årtier og århundreder. Du får her et overblik over Royal Copenhagen skåle og de designere, der står bag: 

Prinsesse

Hvid Riflet

Musselmalet Riflet af Arnold Krog

Hvid Halvblonde af Arnold Krog

Sort Mega og Blå Mega af Karen Kjældgård-Larsen

Blå Elements og Hvid Elements af Louise Campbell

Flora af Anja Vang Kragh

Blomst af Wouter Dolk

Mega Rose af Karen Kjældgård-Larsen og Mette Hannemann