TOP
Filter
182 resultater
Sorter efter

En videnskabelig tilgang til skønhed og hudplej

Hos Illums Bolighus er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af produkter fra det danske mærke Tromborg. Det er en danskejet familievirksomhed startet af Marianne Tromborg og hendes mand Tim Schyberg. Marianne har en baggrund som makeup-artist, og Tim har en baggrund som biokemiker med erfaring fra farmaceut- og biokemiindustrien samt forskning i viden om hudpleje. Deres erfaring og faglige baggrund fornægter sig ikke i udviklingen af produkterne. Alle produkter er økologiske med naturlige og terapeutiske ingredienser, som samtidig er nemme at bruge i en travl hverdag. 

Økologi og naturlige hudplejeprodukter

Ingredienserne i Tromborgs produkter består af økologiske essentielle olier og planteekstrakter fra økologiske marker. Mange vildtvoksende planter som morgenfruer, krokus og malva er kendt for deres godgørende effekter, somderfor anvendes i Tromborgs cremer og lotions. Alle planter er håndplukkede og koldpressede – og kun de bedste slipper gennem nåleøjet. Den efterfølgende proces foregår på et laboratorium i Danmark, hvor virksomheden også forsker i samt producerer skønhedsprodukterne. Tromborg står i spidsen for et team af specialister, som blander de bedste ingredienser med den nyeste videnskab inden for hudpleje. Det nidkære arbejde ender ud i nyskabende produkter med videnskabeligt dokumenteret aktive ingredienser. Produkter, som har stor respekt for naturen og biodiversitet. Og produkter, som er effektive, nemme at bruge og som passer til alle hudtyper. 

Tromborg til den travle og bevidste kvinde

I en travl hverdag skal hudpleje og makeup ikke være for omstændigt. De fleste kvinder ønsker, at det skal være nemt og hurtigt at komme til at se godt ud på kort tid. Men ingen ønsker at gå på kompromis med hverken kvaliteten af ingredienserne eller det færdige resultat i spejlet. Med Tromborgs produkter skal du ikke bruge energi på at læse kryptiske produktinformationer eller stå længe og dvæle ved de enkelte produkter. Marianne Tromborgs fortid som professionel makeup-artist fornægter sig ikke, og hun har på forhånd udvalgt det bedste af det bedste til hudplejebrandet. Ifølge Marianne kan man nemt og hurtigt komme til at se skøn ud med kun få produkter, så længe det er de rette produkter for ens hudtype. Produkterne er velegnet til kvinder i alle aldre. Uanset om du er 15 år eller 65 år, kan du roligt vælge skønhedsprodukter fra Tromborgs sortiment.

Gør noget godt for din hud og dit sind

Hos Illums Bolighus tilbyder vi et hav af forskellige produkter fra Tromborg. Dette inkluderer ansigtspleje, kropspleje, parfumer, neglelakker, makeup, duftlys og aromaterapi. De lækre økologiske certificerede olier danner rammen om et eksklusivt duftunivers, som virker aromaterapeutisk og afstressende for din hud og dit sind. Du kan bruge produkterne til at lave din egen hjemmespa på badeværelset hjemme. Tænd et duftlys med din yndlingsduft, for eksempel den beroligende Calming Scented Candle. Snup et langt, varmt bad og pak dig ind i en vamset badekåbe. Herefter lægger du en lækker ansigtsmaske i form af den populære Multi Vitamin Facial Mask og smører kroppen ind den fugtgivende og cellefornyende Aroma Therapy Body Lotion. Mærk varmen og den afstressende følelse sprede sig i din krop. 

En god gaveide

Vil du give en veninde, din mor eller din datter en velvalgt gave, så er et lækkert produkt fra Tromborg en helt perfekt ide. De fleste kvinder er glade for skønhed og hudpleje, de kan forkæle sig selv med. Med det store udvalg af makeup, olier, cremer og dufte kan du let finde en gaveide, som enhver kvinde vil elske. Du kan sagtens finde gaveideer i forskellige prisklasser i sortimentet. En lille, fin gaveide til under 200 kroner kunne være Tromborg Lip Balm. Den solgule, delikate læbepomade er fyldt med shea butter, aloe vera og orange olie. Denne blødgørende og beskyttende Tromborg læbepomade er blevet lidt af et kultprodukt sammen med Tromborg Lip Cure. Med Lip Cure får du endnu flere helende egenskaber til udtørrede og sprukne læber, der har brug for en decideret kur. Tromborg Lip Balm fås i en neutral farve, som giver et let shine til læberne, eller med det smukkeste sarte rosa perlemorsskær.