TOP
Filter
202 resultater
Sorter efter

Fuldend dit look med et armbånd

Armbånd er en essentiel del af ethvert smykkeskrin - det perfekte, feminine accessory, som kan pifte et outfit op med glitrende detaljer. Hos Illums Bolighus har vi et bredt sortiment af smykker, så du har mulighed for at skabe din helt personlige stil og finde lige det armbånd, der mangler i din samling. Vi satser på den gode kvalitet og et bredt udvalg af designs fra anerkendte mærker, så vores kunder kan finde smykker lige efter deres smag.  

Armbånd fra lækre brands

Uanset om du er til sølv, guld, tynde kæder med perler, læderarmbånd eller bangles, så har vi et stort udvalg af armbånd til kvinder. Vi har nøje udvalgt danske og udenlandske brands, der hver især byder på et væld af fine armbånd med hver sit unikke look. De forskellige brands inkluderer blandt andet Jukserei, Enamel Copenhagen, Pernille Corydon, Julie Sandlau, Nialaya og mange flere. Hvert brand har sit fokus - rå og chunky armbånd i læder, spinkle snore med et enkelt vedhæng eller feminine guldarmbånd med perler. Du kan skabe et gennemført look ved at sammensætte dine nye armbånd med øvrige smykker fra samme brand, eller du kan skabe helt nye kombinationer på kryds og tværs for et anderledes og personligt look. 

Armbånd i guld eller sølv

Guldarmbånd og sølvarmbånd er det klassiske valg, som især er smukke til et feminint look. Brug dem for eksempel om sommeren til bare arme og sommerkjoler, hvor de understreger den solbrune hud og giver smukt blikfang, så man ikke føler sig for bar. Pernille Corydon armbånd er feminine guld- og sølvsmykker med små vedhæng, der giver noget forskelligt til det samlede udtryk. Armbånd kan bæres alene eller i kombination med andre brands - uanset er de en god måde at vise din personlige stil på. Du kan mixe og blande, som du ønsker - kun fantasien sætter grænser. 

Armbånd med perler eller læder

Smukke perler i alle mulige farver, faconer og materialer har altid været en sikker vinder hos kvinder, der ønsker et feminint look. Er du på jagt efter smukke armbånd i guld med perler, så må du ikke snyde dig selv for det smukke udvalg fra Enamel Copenhagen. De fine, spinkle Lola bracelets er prydet med farverige perler af emalje. Du kan vælge mellem flere farvekombinationer. Fra Nuni Copenhagen finder du smukke kombinationer af guldbelagte armbånd med farvede glasperler og ferskvandsperler. Find dit personlige udtryk i det store sortiment. Nialaya designer smykker til både mænd og kvinder og har mange smukke perlearmbånd, der fungerer til begge køn. Det er den danskeren Jannik Olander, der står bag Nialaya, som har vundet stor popularitet i Los Angeles, hvor han startede sin virksomhed. Hos Nialaya kan man få mange fede og opsigtsvækkende smykker, for eksempel et stort udvalg af læderarmbånd og perlearmbånd med ædelstene og halvædelstene, som er knyttet eller påsat en nylonsnor. 

Se hele vores udvalg af smykkebrands med armbånd i sortimentet: 

Enamel Copenhagen

ID Fine Jewelry

Jukserei

Julie Sandlau

Nuni Copenhagen 

Maria Black

Pilgrim

Pure By Nat

Nialaya Jewelry

Pernille Corydon Jewellery

Bangle up