Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK
Firmajulegaver

Firmajulegaver

Illums Bolighus Firmagaver tilbyder hvert år julegaveidéer i høj kvalitet. Vi ser frem til at indgå i et samarbejde, hvor vi kan hjælpe med at finde en inspirerende julegave, der imødekommer din virksomheds behov og budget. Har din virksomhed flere end 50 medarbejdere, vælges årets firmajulegave online.

En firmajulegave fra Illums Bolighus er ikke som alle andre. Vi ved, at den helt rigtige gave til medarbejderne skal begejstre og være en personlig påskønnelse af det forgangne år. Illums Bolighus Firmagaver tilbyder gaver, hvor kvalitet og design samt fleksible løsninger er definerende. Alt efter din virksomheds behov og budget ser vi frem til at hjælpe og være med til, at årets julegave bliver en totaloplevelse.

Når du bestiller firmajulegaver fra Illums Bolighus, vil en invitation til en ”juleshoppingaften” i november også medfølge. Her vil alle medarbejdere kunne handle med 20% rabat på stort set alt i Illums Bolighus.

Kontakt os hvis du planlægger firmajulegaverne til 2020 på firmagaver@illumsbolighus.dk eller download vores julefolder.

Vælg- selv løsning

Vælg- selv løsning

Prøv vores vælg-selv løsning her og benyt:

Brugernavn: Illumsbolighus
Password:  Julegaver