Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

Bytte- og returret

Ombytning

Varer købt i Illums Bolighus' forretninger byttes i op til 30 dage. Pengene kan tilbagebetales imod forevisning af kvittering inden for 30 dage fra købstidspunktet. Varer påført byttemærke kan byttes til andre varer, eller der kan udstedes et tilgodebevis på beløbet, dog også inden for 30 dage. Returnering forudsætter, at varen er i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den. Ved returnering af møbler, kontakt kundeservice for at aftale nærmere.

 

Ombytning og returnering af Online køb

Vil du ombytte?

Hvis du ønsker at ombytte til en anden størrelse eller farve, skal du lægge en ny ordre online og sende det der skal byttes, retur til os. Dine penge tilbagebetales på det betalingskort, som ordren er betalt med.

Vil du returnere og have dine penge retur?

Hvis du sender dit køb til vores lager, tilbyder Illums Bolighus 30 dages returret. Dine penge tilbagebetales på det betalingskort, som ordren er betalt med. Du skal selv betale for fragtomkostningerne. Postkvittering eller forsendelsesnummer fungerer som dokumentation for returneringen. Hvis du returnerer dit køb på grund af en reklamation eller eventuelle fragtskader, betaler Illums Bolighus.

Hvor skal jeg sende til?

Illums Bolighus
Att.: ONLINE RETUR
Amagertorv 10
1160 København K
Danmark

I øjeblikket er der lidt længere behandlingstid på returneringer, du modtager en mail, når vi har behandlet din returforsendelse.