Til Fars Dag, fødselsdagen samt anden kærkommen lejlighed er det vigtigt at finde en gave, der passer ideelt til ham, du holder af. Men selvom du kender gavemodtageren godt, kan det til tider være svært, at finde den helt rigtige gave. Derfor har vi samlet vores bud på gaven til ham, hvor det eneste du skal gøre er, at læne dig tilbage og lade dig inspirere.

Vores bud på gaver til ham har det tilfælles, at det er designprodukter, der er skabt med fokus på tidløs og klassisk elegance, som forbliver relevante i mange år frem.

Arne Jacobsen Watches

Tidløst design


Arne Jacobsen er næsten synonym med tidsløst og klassisk design. Arne Jacobsen var en af de danske designere, som satte dansk design og arkitektur på verdenskortet.

Arne Jacobsen Watches armbåndsure er ideelle til både hverdag og særlige anledninger.

Køb her Køb her
GEORG JENSEN

EKSKLUSIVT BARUDSTYR


En aften sammen med gode venner og familie bliver løftet til en højere enhed, når der bliver tilføjet elegant interiør til bordet.

Manhatten og Sky-kollektionen er sofistikeret barudstyr, der komplementerer enhver festlig anledning med et raffineret look.

Manhattan-kollektionen giver et nostalgisk tilbageblik på cocktailbarernes storhedstid og Sky-kollektionen fortolker skandinavisk minimalisme. Begge kollektioner kan nemt kombineres med deres enkle, men skulpturelle look, der bærer Georg Jensens skarpe og stilrene signatur

Køb her Køb her

Anour

Image without a name

F MODEL GULVLAMPE

F-Model gulvlampen er grundessensen af minimalisme, hvor alt overflødigt er skåret væk. Tilbage står et funktionelt design, der pirrer nysgerrigheden med sin enkle og skulpturelle form, der næsten udgør det for et kunstværk.

KØB HER
Image without a name

I MODEL PENDEL

I-Model pendlen er et simpelt, men yderst elegant design, der kaster glans på alle rum, den hænger i. Pendlen har en indbygget lysdæmper, så ved let berøring kan den ideelle belysning skabes til personlig smag og behov.

KØB HER
Image without a name

DONYA PENDEL

Donya er tilgængelig som pendel, bord- og væglampe. Når flere Donya pendler sammensættes, tilføjer de et skulpturelt og arkitektonisk look til rummet, hvor den bløde og omsluttede belysning fremstår charmerende og elegant.

KØB HER
LION SABATIER

KVALITETS-

UDSTYR TIL GASTRONOMEN 

Køkkenudstyret skal være i orden, når der skal tilberedes middage på hverdage samt i weekender.

Lion Sabatier har løven som symbol, der repræsenterer smidighed, styrke og overlegenhed, hvilket også er repræsentativt for knivene. Flere af knivene produceres stadig ved håndkraft til trods for, at virksomheden har investeret i maskiner i årenes løb.

Køb her Køb her
MAUVIEL 1830

LUKSERIØST OG FUNKTIONELT HÅNDVÆRK


Mauviel 1830 kan om otte år fejre deres 200-års fødselsdag. Grundessensen i virksomheden er en innovativ og nysgerrig tilgang til produkter og materialer, hvor kun det bedste er godt nok.

Mauviel 1830 er især kendt for deres kobbergryder og pander, som er sublime grundet kobberets varmeledende egenskab. Mauviels produkter er en investering, der holder i mange årtier, da produktsortimentet har høj slidstyrke, som tåler jævnligt brug.

Køb her Køb her
Image without a name

KENZO

Kenzo blev etableret i 1970 af Kenzo Takada. Sidenhen har brandet vokset sig stort og velrenommeret grundet den høje kvalitet samt tilgangen til prints og farver. Dette giver et optimistisk og raffineret løft i indretningen.

KØB HER
Image without a name

HUGO BOSS HOME

Hugo Boss blev grundlagt i 1924 af Hugo Ferdinand Boss og kan dermed fejre 100-års fødselsdag om 2 år. Hugo Boss Home sortimentet består af frottéhåndklæder og badekåber i 100% bomuld med flere delikate nuancer at vælge imellem.

KØB HER
Image without a name

RALPH LAUREN

Det amerikanske brand Ralph Lauren skaber luksuriøse tekstildesigns, der alle bærer det ikoniske og genkendelige Ralph Lauren logo. Med en sofistikeret streg tilføjer Ralph Lauren-tekstilerne en ekstravagant følelse i hjemmet.

KØB HER

GAVEINSPIRATION TIL HAM

Står du og mangler en gave til manden i dit liv, til din far, bror, ven eller anden, så er der hjælp at finde her på siden, hvor vi har samlet flere inspirerende gaveideer fra kendte kvalitetsbrands. Med en masse mærkevarer i vores sortiment går du aldrig forgæves, hverken når du shopper online på www.illumbolighus.dk eller i en af vores fysiske butikker. Vores indkøbere har nøje udvalgt de varer, vi har tilgængelige på vores hylder ud fra høje krav til kvalitet og design.

TIDLØST KVALITETS DESIGN

Når du besøger Illums Bolighus bliver du mødt af varer, der alle har en tidløs elegance, så de er lige så relevante i dag som i morgen. Vi tror på, at det vi omgiver os med, skal efterleve krav om mange års brug. Derfor betaler det sig at investere i kvalitet, da det holder til et levet liv og det mister ikke sin glans med skiftende sæsoner og tendenser.

GAVEINSPIRATION TIL HAM DER GÅR OP I HUDPLEJE OG VELVÆRE

Er du på udkig efter en gave til ham, der holder af at pleje ansigt og krop med kvalitets hudpleje med naturlige ingredienser, er Illums Bolighus det rette sted at henvende sig. Med stort fokus på nærende ansigtscremer og fugtboostere der gør de daglige plejerutiner yderste komfortable har vi et nøje udvalgt skønhedssortiment, der tæller brands som; Karmameju, Votary, VERDEN, L:A Bruket og Munkholm. Find herudover også den helt rigtige duft, der passer lige til ham, du ønsker at forkæle med velduftende parfumer. Her kan vi anbefale dufte fra brandet Goldfield & Banks samt Skandinavisk, der tilføjer elegante og lette toner til hudens egen duft. 

GAVEN TIL HAM MED DEN INDRE GASTRONOM

Alle der ynder at kokkerere og skabe delikate middage ved, hvor vigtigt det er, at køkkenudstyret lever op til en vis standard, og gerne en høj standard, så maden ikke brænder på eller bliver forsinket grundet ujævne pander og flader. I Illums Bolighus har vi kvalitets køkkenværktøj i forskellige prisklasser, så der er noget til enhver pengepung. Ved du at gavemodtageren er til det grønne køkken, kan vi anbefale Eva Solos Green Tool serie, der er skabt med fokus på at kreere retter med delikate og sprøde grøntsager. Foretrækker modtageren derimod at kunne supplere sine retter med kød, har vi et stort udvalg af kvalitetsknive fra Lion Sabatier, Global, Fiskars og Gatrotools samt knivskinner hvorpå de kan hænge og være klar til næste måltid skal tilberedes. Til den ægte gastronom kan en gryde og pande fra rette brand også skabe stor glæde. Der er stor forskal på hvordan tilberedningsprocessen er i forhold til materialet, hvoraf kobbergryder og pander udgør det bedste køkkenudstyr grundet deres varmeledende egenskab. Såfremt at gavemodtageren virkelig ynder den kulinariske verden, vil en kobberpande og gryde fra Mauviel 1830 være den ideelle gave. 

UDSØGTE KVALITETSTEKSTILER TIL HAM

I Illums Bolighus har vi et stort udbud af luksuriøse tekstiler, der vil glæde ham, der gerne vil omgive sig med kvalitetsprodukter og mærkevarer fra designerbrands. Såfremt at gavemodtageren ikke allerede har en blød badekåbe, der kan omfavne kroppen efter badet både inde og ude, er det en oplagt gaveide, da en badekåbe giver et strejf af komfort i hverdagen samt måske et tilbageblik på ferier i det danske sommerland, hvor gavemodtageren sad og skuttede sig under en blød badekåbe efter at have været en tur i bølgerne blå. Derudover kan vi også tilbyde håndklæder i både sarte og kraftige nuancer fra brands som; The Organic Company, Hugo Boss Home, Kenzo, Ralph Lauren, Södahl og Illums Bolighus Collection. Fælles for dem alle er deres gode absorberingsevne, høje kvalitet og æstetiske og funktionelle design.

En glimrende gaveide til ham, der ynder at tilbringe lange langsomme morgenener i sengen i weekenden, er sengetøj fra vores kvalitetsbrands, der er et luksushotel værdigt. Vi har flere forskellige brands at vælge imellem, der hver især har skabt luksuriøst sengetøj, der skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn.