STUDENTERFESTEN

Studenterfesten er en helt særlig anledning, da den markerer både en afslutning samt en ny begyndelse. Det bør fejres med højt humør, stil og bravur i skønne omgivelser. Efter studenterfesten venter et liv, hvor en helt ny rejse skal påbegyndes. Derfor bør studenterfesten være en dag, hvor studenten og studinen kan lade skuldrene falde ned og slappe af og nyde at blive hyldet.

I den festlige anledning bør studenten og studinen naturligvis glædes med studentergaver. I Illums Bolighus har vi samlet vores bud på de ideelle studentergaver, der med tiden vil blive et symbol på både et afsluttet og et nyt kapitel, samt en designgenstand der er forbundet med et kærligt og værdsat minde.

BY LASSEN

By Lassen byder på et minimalistisk og stramt designunivers, hvor alt overflødigt er skåret væk. Tilbage står funktionelle, men yderst æstetiske produkter, der er dansk designtradition, når den er bedst. Kubus-serien er en moderne klassiker, skabt af Mogens Lassen i 1962. Forkæl studenten og studinen med design, som er lige så aktuel i morgen, som det er i dag.

KØB HER
Image without a name

ROYAL COPENHAGEN ALFABET

Royal Copenhagen Alfabet er den personlige og æstetiske gave, der vil gøre de varme drikke endnu mere delikate. Kombiner eventuelt krus og asiet med modtagerens forbogstav, som en kærlig gave givet med omtanke. Hanken på kruset blev udviklet i 1884, men tilføjelsen af bogstavet er en nutidig tilføjelse. Hvert bogstav er prydet med en blomst og to palmetter.

KØB HER

REFLECTIONS COPENHAGEN

Reflections Copenhagen står bag de skulpturelle, men funktionelle glasprodukter, der konstant lader beskueren blive begejstret og imponeret.

Reflection Copenhagen er den ideelle gave til studenten og studinen der nyder det ekstravagante og voluminøse look med æstetiske farvestrejf.

KØB HER KØB HER

AJ BORDLAMPE

Arne Jacobsens bordlampe har med årene opnået status som ikonisk designklassiker. Den blev oprindeligt designet til SAS-hotel i 1957, og selvom det snart er 70 år siden, fremstår den stadig nutidig og moderne.

AJ-bordlampen er en ideel studentergave, da den med sit tidløse design kan følge studenten og studinen gennem hele livet og gives videre til kommende generationer.

KØB HER KØB HER
Image without a name

ALESSI

Alessi tilbyder akitektoniske, men funktionelle produkter til den kreative, der ønsker et legefuldt og geometrisk præg i indretningen. Designer og industriarkitekt Phillipe Starck står bag flere af Alessis ikoniske produkter såsom Alessi Citruspresser.

KØB HER
Image without a name

GEORG JENSEN BLOOM

Hvert forår blomstrer kirsebærtræerne til stor fornøjelse for iagttagerne. BLOOM skålen er inspireret af den yndefulde kirsebærblomst og skabt i rustfrit stål. Georg Jensen er stilrent design til studenten og studinen, der ønsker en gave, som holder hele livet.

KØB HER
Image without a name

SPRING COPENHAGEN

Spring Copenhagen skaber skandinavisk design, der oftest er i træ. Brandet har bl.a. skabt Mirror Box, hvor spejlet sidder i låget og som nemt kan pakkes sammen til en æske. Mirror Box er ideel til studenten og studinen, der ønsker praktisk og æstetisk opbevaring.

KØB HER

STUDENTERGAVE

Lad dig inspirere af vores bud på den perfekte studentergave. Vi har flere udsøgte designervarer, der forbliver relevante.

KØB HER KØB HER

Når livet skal fejres

LOUISE ROE

Louise Roe skaber glasdesigns, der er udover det sædvanlige. Alle produkter er omkranset af elegance og udsøgt håndværk, der smelter sammen til en unik fortælling om, hvordan form og funktion kan blive til et æstetisk vidunder såsom Crystal Champagne Coupe.

KØB HER
Image without a name

FREDERIK BAGGER

Skål for studenten og studinen med udsøgte glas, der højner stemningen til den særlige anledning. Gatsby glassene fra Frederik Bagger er ideelle til særlige events, hvor det ønskes at servere drikkevarer i æstetisk kvalitetsglas, hvor der er kræset for detaljen og håndværket er i top.

KØB HER