STUDENTERFESTEN

Studenterfesten er en helt særlig anledning, da den markerer både en afslutning samt en ny begyndelse. Det bør fejres med højt humør, stil og bravur i skønne omgivelser. Efter studenterfesten venter et liv, hvor en helt ny rejse skal påbegyndes. Derfor bør studenterfesten være en dag, hvor studenten og studinen kan lade skuldrene falde ned og slappe af og nyde at blive hyldet.

I den festlige anledning bør studenten og studinen naturligvis glædes med studentergaver. I Illums Bolighus har vi samlet vores bud på de ideelle studentergaver, der med tiden vil blive et symbol på både et afsluttet og et nyt kapitel, samt en designgenstand der er forbundet med et kærligt og værdsat minde.

BY LASSEN

By Lassen byder på et minimalistisk og stramt designunivers, hvor alt overflødigt er skåret væk. Tilbage står funktionelle, men yderst æstetiske produkter, der er dansk designtradition, når den er bedst. Kubus-serien er en moderne klassiker, skabt af Mogens Lassen i 1962. Forkæl studenten og studinen med design, som er lige så aktuel i morgen, som det er i dag.

KØB HER
Image without a name

ROYAL COPENHAGEN ALFABET

Royal Copenhagen Alfabet er den personlige og æstetiske gave, der vil gøre de varme drikke endnu mere delikate. Kombiner eventuelt krus og asiet med modtagerens forbogstav, som en kærlig gave givet med omtanke. Hanken på kruset blev udviklet i 1884, men tilføjelsen af bogstavet er en nutidig tilføjelse. Hvert bogstav er prydet med en blomst og to palmetter.

KØB HER

REFLECTIONS COPENHAGEN

Reflections Copenhagen står bag de skulpturelle, men funktionelle glasprodukter, der konstant lader beskueren blive begejstret og imponeret.

Reflection Copenhagen er den ideelle gave til studenten og studinen der nyder det ekstravagante og voluminøse look med æstetiske farvestrejf.

KØB HER KØB HER

AJ BORDLAMPE

Arne Jacobsens bordlampe har med årene opnået status som ikonisk designklassiker. Den blev oprindeligt designet til SAS-hotel i 1957, og selvom det snart er 70 år siden, fremstår den stadig nutidig og moderne.

AJ-bordlampen er en ideel studentergave, da den med sit tidløse design kan følge studenten og studinen gennem hele livet og gives videre til kommende generationer.

KØB HER KØB HER
Image without a name

ALESSI

Alessi tilbyder akitektoniske, men funktionelle produkter til den kreative, der ønsker et legefuldt og geometrisk præg i indretningen. Designer og industriarkitekt Phillipe Starck står bag flere af Alessis ikoniske produkter såsom Alessi Citruspresser.

KØB HER
Image without a name

GEORG JENSEN BLOOM

Hvert forår blomstrer kirsebærtræerne til stor fornøjelse for iagttagerne. BLOOM skålen er inspireret af den yndefulde kirsebærblomst og skabt i rustfrit stål. Georg Jensen er stilrent design til studenten og studinen, der ønsker en gave, som holder hele livet.

KØB HER
Image without a name

SPRING COPENHAGEN

Spring Copenhagen skaber skandinavisk design, der oftest er i træ. Brandet har bl.a. skabt Mirror Box, hvor spejlet sidder i låget og som nemt kan pakkes sammen til en æske. Mirror Box er ideel til studenten og studinen, der ønsker praktisk og æstetisk opbevaring.

KØB HER

Når livet skal fejres

LOUISE ROE

Louise Roe skaber glasdesigns, der er udover det sædvanlige. Alle produkter er omkranset af elegance og udsøgt håndværk, der smelter sammen til en unik fortælling om, hvordan form og funktion kan blive til et æstetisk vidunder såsom Crystal Champagne Coupe.

KØB HER
Image without a name

FREDERIK BAGGER

Skål for studenten og studinen med udsøgte glas, der højner stemningen til den særlige anledning. Gatsby glassene fra Frederik Bagger er ideelle til særlige events, hvor det ønskes at servere drikkevarer i æstetisk kvalitetsglas, hvor der er kræset for detaljen og håndværket er i top.

KØB HER

STUDENTERGILDET

Studentergildet markerer en afslutning ovenpå en hård tid, hvor studenten og studinen har skullet præstere deres bedste til flere eksamener, for dermed at få en adgangsbillet til deres drømmestudie og kommende arbejdsliv. Alt det hårde arbejde med studierne bør anerkendes og fejres af nær familie og venner.

I Illums Bolighus har vi de ting, der skal til for at højne dagens fejring med stil og bravur. Heraf studentergaver, beklædning til familie og gæster, service, lysestager og vaser til bordet samt delikate gourmetsnacks til aperitif og kaffe.

GAVEN TIL STUDENTEN OG STUDINEN

Eftersom at studenten og studinen har nået en alder, hvor de begynder at overveje at flytte hjemmefra indenfor en overskuelig fremtid, er det værd at overveje at give dem en gave, der kan være brugbar og påskønnet i det kommende hjem. Der er naturligvis forskel på gavestørrelsen afhængig af, hvor tætte man er, men heraf kan vi tilbyde design og mærkevarer i forskellige prisklasser.

En oplagt gaveide fra forældre og nær familie er en lampe eller et møbel, der kan pryde både på studenten og studinens værelse, men også i det kommende hjem. Denne gavetype er både funktionel og praktisk samtidig med at den er æstetisk- og vil forblive en værdsat designgenstand i studenten og studinens liv, hvilket er glædeligt for både gavegiver og modtager. Herudover er vaser fra eksempelvis Louise Roe og Ro Collection en oplagte muligheder, samt steldele fra Royal Copenhagen.

Såfremt at man er i studenten og studinens vennekreds, er en oplagt gaveide: Et smykke, en vase eller evt. en klassisk træfigur fra Kay Bojesen Denmark, Normann Copenhagen, Lucie Kaas og Spring Copenhagen. Generelt bør studentergaven være af stilren og klassisk karakter, således at gaven forbliver værdsat i lang tid fremover, og ikke kun som en flygtig genstand med en værdi, der kun holder i et kort øjeblik.

TØJ TIL BÅDE STUDENT OG STUDINE SAMT GÆSTER

I Illums Bolighus har I også mulighed for at finde tøj og accessoires til studenterfesten. Vi har et nøje udvalgt mode-sortiment til herre, dame og børn, hvor der er noget til enhver stil og smag. Fælles for vores brands er, at de er af høj kvalitet og i udsøgte materialer, som er behagelige at iklæde sig. Vores modebrands består primært af mærker, som har fokus på at designe moderne, men tidløs beklædning, således at en kjole, cardigan, skjorte m.m. holder sæson efter sæson.

SERVICE OG UDSMYKNING TIL STUDENTERFESTEN

Står I selv for at holde studenterfesten, har I muligvis brug for ekstra service til dagens udsmykning samt borddækning. Da det er et helt særligt event, bør glas, stel, vaser m.m. have en vis festlig og stilfuld karakter, for dermed at højne den æstetiske følelse, der inviterer til en behagelig komsammen, som studenten og studinen samt gæster kan se tilbage på med fornøjelse. Server evt. delikate anretninger på fade, så gæsterne på forhånd kan spise retterne med øjnene og server drinks i sofistikerede glas med stilk, der indbyder til et raffineret indtag. I Illums Bolighus har vi alt til det stilfulde event, både online samt i vores fysiske butikker. I Illums Bolighus har vi alt til det stilfulde event, både online og i vores fysiske butikker. Find dine favoritter og foretag et køb, der vil efterlade dig samt gæster yderst tilfredse med dagens æstetiske og funktionelle præg på eventet.