Borddækning

Borddækning

Er du på udkig efter nye tallerkener, skåle, krus, kopper, bestik eller glas? Vores sortiment byder på porcelæn til det daglige måltid såvel som til de særlige lejligheder.

Se sortiment
Køkkenudstyr

Køkkenudstyr

Gå aldrig ned på køkkengrej! Skal sommeren bruges på at forbedre dine madlavningskundskaber, kan nye gryder, pander, køkkenknive og andet køkkenudstyr måske hjælpe dig lidt på vej.

Se sortiment
Interiør

Interiør

Du kan let give rummene i hjemmet et nyt udtryk ved at tilføje en ny vase, skål eller lysestage. Find et stort udvalg af boligtilbehør nedenfor.

Se sortiment

Sådan tænker vi interiør i Danmark

I skandinavien har vi altid haft en forkærlighed for at indrette os med lys, minimalisme og naturlige materialer. Vores lange, mørke vinter har den naturlige indvirkning på os, at vi har brug for lyse, rene og indbydende omgivelser. En bolig indrettet i nordisk stil er noget af det smukkeste, og alligevel det mest enkle koncept, der findes i verden. På trods af det enkle princip for indretning er det er en kunst at forfølge den nordiske stil. Det er grunden til, at rigtig mange internationale boligmagasiner og indretningsarkitekter kigger vores vej for inspiration til en indretningsstil, der giver store mængder lys og renhed. I Illums Bolighus er vi stolte af at tilbyde et bredt sortiment af smukt og skandinavisk interiør til din bolig. 

Omgiv dig med smukke ting i din bolig

De ting, vi omgiver os med i hjemmet, har stor betydning for os. Bolig og identitet er nemlig knyttet tæt sammen, og derfor afspejler boligen vores personlige smag og værdier. Den danske boligkultur er også præget af, at vi danskere opholder os meget hjemme. Vi går op i design, indretning og madlavning, og vi inviterer hellere end gerne gæster til spisning frem for at gå ud og spise. I modsætning til andre vestlige lande, hvor det sociale liv ofte udleves på restauranter, bistroer og cafeer. 

Find alt til bolig i Illums Bolighus

I Illums Bolighus hylder vi godt design. Vi forhandler klassiske møbler og designikoner fra nogle af de ypperste danske designere. Men vi sætter også en ære i at forhandle boligtilbehør, der sætter prikken over i’et på din indretning og skaber en helt særlig stemning af hjemlig hygge. Det kan være alt fra en smuk vase til et lækkert gulvtæppe eller en kompakt bluetooth højttaler. 

Populære interiørkategorier

Dekoration

Soveværelse

Køkken

Borddækning

Badeværelse

Tekstiler

Populære interiørmærker 

Georg Jensen 

Fritz Hansen

Royal Copenhagen

Stelton

Ringsted Dun 

MENU

Kay Bojesen Denmark

Holmegaard

Se også vores kategorier Køkken og Møbler, hvor du kan blive inspireret til at indrette dit hjem og din hverdag endnu smukkere og nemmere.