TOP
Filter
379 resultater
Sorter efter

Tallerkner til nærvær og madglæde

Mange af livets hyggeligste stunder sker omkring spisebordet - med den helt nære familie eller et større selskab af gæster. Det, der serveres på tallerknerne, har ofte mindre betydning, når bare man er i godt selskab. Men for de fleste mennesker gælder, at man gerne vil servere venner og familie noget lækkert, når de kommer på besøg. Servér maden på flotte tallerkner, der understreger stemningen, stilen og din personlige smag. Hos Illums Bolighus har vi et kæmpe udvalg af tallerkener i alle prisklasser og designs, så der er noget for enhver smag. 

Vælg en tallerken efter din smag og dit behov

Det kan være en stor beslutning at vælge ny service, fordi man typisk køber meget af gangen - og skal bruge det i mange år frem. Hvis du køber en god kvalitet, så kan tallerknerne holde sig flotte i årevis, selv ved hyppig brug. Du kan derfor overveje, om det er en prioritet for dig at have et sæt tallerkner til hverdagsbrug og et sæt til fint brug, når der kommer gæster. Hvis kvaliteten er i orden, er der intet i vejen for at sætte de ‘fine’ tallerkner på alle ugens dage. 

Herudover skal du overveje design, farve, materiale og om det er vigtigt, at det servicet kan rengøres i opvaskemaskinen. Hos Illums Bolighus har vi tallerkner fra brands som Royal Copenhagen, K.H. Würtz, Villeroy & Boch, Eva Trio, Lyngby Porcelæn og mange flere. Gå på opdagelse i det store sortiment her på siden. Du kan læse mere under hvert enkelt produkt. 

Middagstallerkner 

Dæk bord til aftensmaden med middagstallerkner fra vores fine sortiment. Middagstallerkner er de største tallerkner, som derfor anvendes til varm mad såvel som fine anretninger til gæsterne. Du kan dog stadig vælge mellem forskellige størrelser i mange brands og serier af middagstallerkner, hvis du foretrækker en bestemt størrelse på din tallerken. De fleste vælger at købe service, så de kan dække op til 8-10 personer, men det afhænger naturligvis af størrelsen på dine middagsselskaber. Borddækning til hverdagen og til særlige lejligheder kan naturligvis også skille sig ud fra hinanden, hvis du vælger at have flere stel til rådighed i dine skabe.  

Det kunne for eksempel være et stel med juletallerkner, som understreger den særlige tid på året, hvor julehyggen breder sig i de danske hjem. På selveste juleaften kan du give den ekstra gas med borddækningen med et stel som Stjerne Riflet Jul fra Royal Copenhagen

Frokosttallerken Musselmalet, Hvid Riflet eller stentøj

Frokosttallerkner kommer i mange forskellige størrelser, former og farver. Er du mest til de klassiske hvide tallerkner, så skal du kigge efter et stel som Legio Nova fra Eva Trio, Plissé fra Pillivuyt, Rosendahl Grand Cru, Rhombe fra Lyngby Porcelæn eller det ikoniske Hvid Riflet fra Royal Copenhagen. 

Vi har selvfølgelig også det musselmalede stel fra Royal Copenhagen, som er enestående dansk design, der været i produktion siden 1775 - som altid håndmalet. Er du til mere moderne fortolkninger, så er Blå Mega Riflet et smukt bud på dit næste porcelænsstel. 

Stentøj er et andet populært materiale, som giver tallerkenen en helt anden tekstur og stoflighed. Se blandt andet de smukke frokosttallerkner fra K.H. Würtz, Ombria fra Kähler design eller Nordic Kitchen fra Eva Solo.