TOP
Filter
29 resultater
Sorter efter

En hyldest til den praktiske karklud

Den praktiske karklud er en udødelig klassiker, der har hjulpet til i køkkenet i generationer. For mange mennesker er den blot forbundet med et praktisk element, som man ikke skænker mange tanker. Men det er trods alt netop denne klud ved siden af vasken, der klarer alt fra brødkrummer til spildt mælk i dagligdagen. Hvorfor ikke finde fornyet glæde ved nye og lækre køkkentekstiler i de bedste økologiske materialer? 

Du kan finde de smukkeste farver i sortimentet her i Illums Bolighus. Der er uden tvivl en eller flere, der vil passe rigtig godt til dit køkkens farver og materialer. Forestil dig blot, hvordan de flotte designs og lækre materialer vil sætte prikken over i’et på dit køkken. 

Strikkede karklude fra Humdakin 

Det danske mærke Humdakin har som mission at kombinere smukt design med moderne husholdning og rengøring. Samtidig har brandet en holdning til miljøet og sundheden, hvorfor alle produkter er allergivenlige, skånsomme mod huden og skabt af bæredygtige ingredienser og materialer. Søger du et lækkert bud på en strikket karklud, går du ikke forgæves hos Humdakin, vil vi godt love. De dekorative klude i moderne farver vil kun opgradere og pynte i dit køkken. De økologiske bomuldsklude er fremstillede i 100 % GOTS-certificeret bomuld og indeholder ingen syntetiske materialer. Kloden vil takke dig for at gøre rent med klude, som ikke afgiver plastfibre ved vask. Produkterne er samtidig allergivenlige og blide mod huden. 

Økologiske karklude fra Södahl og Organic by Bitz

Södahl er en klassiker i køkkenet og til borddækningen, men det danske mærke formår at forny sig år efter år med flotte designs, prints og grafiske elementer på deres køkkentekstiler. Udvalget er stort, kvaliteten er høj og så har produkterne tilmed har en rigtig god pris. De strikkede karklude fra Södahl er fremstillet i økologisk bomuld. Se også de lækre varianter skabt i det succesfulde samarbejde med Christian Bitz - Organic by Bitz. 

The Organic Company 

The Organic Company er et dansk mærke, som designer tekstiler til hjemmet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Brandet står på mål for tekstilernes høje kvalitet og har et stort fokus på socialt ansvar og miljøbevidsthed. Mærket ved, at de vigtigste egenskaber i en karklud er at kunne opsuge væske. Derfor har de skabt netop dette med deres Kitchen And Wash Cloth. Find den eller deres Big Waffle vaskeklud i mange flotte farver her på siden. 

De bedste danske brands til køkkentekstiler

Hos Illums Bolighus finder du karklude, viskestykker, grydelapper og stofservietter fra mange forskellige brands som Himla, Humdakin, Juna, The Organic Company og mange flere. Du finder også Illums Bolighus’ egen kollektion af køkkentekstiler; Illums Bolighus X Juna. I denne kollektion finder du tekstiler til alt fra madlavning til borddækning og til opvasken, som vi har skabt i samarbejde med den danske tekstilproducent Juna. 

Kort sagt har vi udvalgt de bedste nordiske mærker, der gang på gang leverer smukke og enkle designs i en rigtig god kvalitet. Du vil hver dag kunne nyde de flotte designs, der giver nyt liv og skønhed til opgaverne i køkkenet. Der kommer løbende nye kollektioner på markedet, der følger årstidens farver og tidens trends. 

Du kan se hele vores udvalg af køkkentekstiler lige her