TOP

Forkæl en du holder af med...

Royal Copenhagen Koral

Royal Copenhagen

Koral

SHOP
Kosta Boda Crackle

Kosta Boda

Crackle

SHOP
Frederik Bagger Topaz

Frederik Bagger

Topaz

SHOP
Yves Delrome

Yves Delrome

Blomstrende nyheder til sove- og badeværelset.

SHOP

INTERIØR

PERSONLIG OG UNIK INDRETNING

I Illums Bolighus kan du finde alt hvad hjertet begærer indenfor nøje udvalgt designinteriør. Hver genstand håndplukkes ud fra krav til æstetik, form, funktion og kvalitet - og er interiør, som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder. At finde den rette interiør til hjemmet er som at sætte prikket over i’et i indretningen. Det er med særligt udvalgt interiør, at der skabes en personlig og unik stemning, der løfter hele hjemmet op til en højere enhed. Med dit personlige interiørvalg fortæller du historien om dig selv gennem nøje udvalgt design, farver, materialer og former.

STORT OG UDSØGT UDVALG AF EKSKLUSIVE INTERIØRBRANDS

I Illums Bolighus har vi et nøje udvalgt interiørsortiment fra tidens mest trendsættende brands, der alle har det tilfælles, at det er brands der tilbyder æstetisk og funktionelt design i høj kvalitet, hvor kun det bedste er godt nok. Nedenunder fremgår nogle af vores meget populære interiørbrands:

Royal Copenhagen, Mauviel 1830, Georg Jensen, Pillivuyt, Holmegaard, Iittala, Stelton, Eva Solo, Kay Bojensen Denmark, Quilts of Denmark, Ringsted Dun, Ralph Laurenog Yves Delorme.

GASTRONOMISK EXCELLENCE PÅ ALLE HYLDER

De kulinariske tendenser ændrer sig ofte, men en ting der forbliver intakt, er behovet for gryder og pander samt køkkenknive og køkkenudstyr i høj kvalitet, når måltidet skal tilberedes. Det er vigtigt at have en samling af ordentligt køkkenværktøj, så du altid er klar til at lave hverdagens måltider - samt til større arrangementer, når du har inviteret gæster til festlig komsammen.

Når måltidet er tilberedt og I er klar til at sætte jer til bords, kan et veldækket bord skabe en uforglemmelig brunch, frokost eller middag. Hvert eneste stel skaber en stemning, som lagres i hukommelsen og som vil - ved senere brug, tage jer tilbage til en hyggelig stund i selskab med mennesker, I delte et måltid med. I Illums Bolighus er der mange udsøgte stel at vælge imellem, heriblandt; Muselmalet Halvblonde, Blå Mega Riflet og Flora.

Derudover kan borddækningen optimeres ved at supplere med udsøgte karafler, termokander, lysestager, servietter samt et æstetisk bestik, der både skal være funktionelt og rart at anvende. Server måltidet, som du har brugt tid og kræfter på at tilberede i raffinerede skåle og fade suppleret med et elegant serveringsbestik.   

DEKORATION DER SKABER HJEMLIG HYGGE OG ÆSTETISK ATMOSFÆRE

Det er ikke svært at finde interiør til hjemmet. Det svære er at lade sig begrænse og vælge mellem de mange udsøgte muligheder, der er tilgængelige i Illums Bolighus. Når hjemmet skal dekoreres, er det vigtigt at finde de ting, der tiltaler dig og er med til at skabe en hyggelig og æstetisk atmosfære. Lysestager er naturlige hyggespredere med det fine flakkende lys og hertil kan vi både tilbyde LED lys samt stearinlys. På hjemmets flader og hylder kan bøger, bonbonnierer, figurer og glaskunst pryde sammen med grønne planter i æstetiske urtepotteskjulere. Den vigtigste indretnings detalje er den, der giver dig personlig glæde, når du betragter den. Dertil kan klassisk designinteriør være det helt rigtige valg, da det ikke er bundet op omkring tendenser og sæsoner, såsom ure fra Arne Jacobsen og Georg Jensen, samt vaser der kan rumme en kærlig blomstergave fra en du holder af.

DET BLØDE OG BEHAGELIGE INTERIØR, SOM OMFAVNER DIG OG DIT HJEM

Intet sofamiljø bør være foruden bløde puder og plaider i smagfulde nuancer og lækre tekstiler. Det bløde interiør skaber personlig nydelse, når du lader dig omfavne af en lækker plaid på en kold regnvejrsdag med en pude i ryggen, alt imens du nyder en kop varm te eller kaffe. Afhængig af nuancevalget kan det bløde interiør skabe forskellige udtryk i hjemmet, og puder og plaider kan skiftes i forhold til sæsonen, hvor der ofte tyes til mørke farvepaletter i de kolde måneder og lyse i de varme. Et gulvtæppe kan, udover at bringe blød komfort til fødderne, skabe et mindre rum i rummet med sin form. På denne måde kan du nemt lege med rummets dimensioner - blot ved at tilføje et æstetisk gulvtæppe.

Det andet sted i hjemmet, hvor blødt interiør er i høj fokus, er naturligvis i soveværelset. Hertil skal der foretages vigtige valg om hovedpuder og dyner, som skaber den bedste sovekomfort. I denne forbindelse har Illums Bolighus lavet en dyneguide til at hjælpe dig på rette vej. Når du har foretaget dit valg, skal der suppleres op med lækkert og blødt sengetøj, som efterlader en tryg stemning, der lader dig henfalde til ro og dyb søvn.

ÆSTETISK BADEVÆRELSESINTERIØR TIL VELVÆRE OG PLEJE

Badeværelset har længe, ikke kun været et praktisk rum, men et sted hvor der skal være en æstetisk og behagelig stemning og hvor velvære er nøgleordet i indretningen. Placer dine udvalgte hudplejeprodukter på fine fade eller bakker og suppler med lækre, plejende sæber og håndcremer ved håndvasken, som er et luksushotel værdigt. På badeværelset er pedalspanden en uundværlig og praktisk hjælper, som kan suppleres op med en toiletbørste, der i fint og funktionelt design, ikke behøves at gemmes væk. Tilsæt håndklæder og badeforhæng i nuancer der matcher badeværelsets fliser og armaturer på en så udsøgt måde, at der er en rød tråd i rummet og intet der larmer eller forstyrrer din indre ro. Fuldend dit badeværelseslook med et fint vægspejl som hjælp til dine daglige plejerutiner.