TOP
Filter
243 resultater
Sorter efter

Designer spiseborde

Spisebordet er centrum for hygge og indretning i dit hjem. Derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige spisebord, som du vil holde af i mange år. Der er i vores sortiment mange forskellige designer spiseborde, så du kan helt sikkert finde et, der passer til stilen i din stue eller dit køkken alrum. Vi har et stort udvalg af spiseborde i træ i forskellige former og størrelser fra designvirksomheder som FDB Møbler, Fredericia Furniture, Carl Hansen & Søn og Fritz Hansen. Men bordplader i materialer som marmor, linoleum og varmpresset keramik er også at finde på de flotte designs i sortimentet. 

Runde spiseborde 

Et rundt spisebord er et smukt centrum i spisestuen eller køkkenalrummet, som vil danne et helt andet udgangspunkt for møbleringen i rummet. Den cirkulære form sikrer, at alle sidder med front mod hinanden under måltidet - perfekt til at se hinanden i øjnene efter en lang dag på farten. Hos Illums Bolighus kan du blandt andet finde runde spiseborde fra prisbevidste kvalitetsbrands som Gubi eller &Tradition eller i den helt eksklusive liga fra Fritz Hansen med design af Poul Kjærholm. Se hele vores store udvalg af runde spiseborde. Der er helt sikkert også et design, der tiltaler dig. 

Spiseborde med tillægsplader 

Søger du et spisebord, der både kan fungere i hverdagen og til de store sammenkomster, så tag et kig på vores udvalg af spiseborde med udtræk eller tillægsplader. Med et spisebord fra Carl Hansen & Søn er der tænkt over, at bordet skal fungere optimalt i hverdagen og ved festlige lejligheder, når bordet forlænges til flere spisende gæster. Hans J. Wegners spiseborde CH337, CH338 og CH339 er smukke spiseborde i tre forskellige størrelser, som kan forlænges med tillægsplader. Spisebordene er skabt i massivt egetræ med en elliptisk bordplade og koniske ben - et klassisk og smukt på et funktionelt spisebord. Så kan du selv vælge den perfekte længde, der passer godt hverdagens kernefamilie og til de store familiemiddage. 

Spiseborde med udtræk

Et spisebord med udtræk er en smart løsning, hvis du ikke er vild med ideen om at skulle finde tillægsplader frem fra gemmerne, når der kommer gæster. SH900 Extend Table gør det enkelt at forlænge bordet, da de ekstra plader er indbygget i bordet via et skjult foldesystem. Bordet er 190 cm langt og kan blive op til 3 meter langt med det ekstra udtræk. Extend Table sikrer maksimal brugervenlighed og fleksibilitet og er designet af designduoen Strand + Hvass i 2007. 

Se også vores udvalg af spisebordsstole og lamper til over spisebordet.