TOP

Vores rejse

I Illums Bolighus tilbyder vi tidløst design af høj kvalitet, som kan gå i arv til kommende generationer. De designdrømme, som du tænker over og sparer op til, har en plads i dit hjem i mange år.

Vi er et af Skandinaviens største livsstilshuse og er førende inden for design og boligindretning. Produkternes kvalitet, innovation og nytænkning har altid været de bærende parametre for os i udvælgelsen heraf – lige siden vores grundlæggelse i 1941.

Innovation og nytænkning indebærer noget andet i dag, end det gjorde for mere end 80 år siden, da Illums Bolighus for første gang åbnede dørene. I dag lægges der mere vægt på klodens ressourcer og hvordan vi bedst passer på miljøet. Vi i Illums Bolighus vil gerne gøre, hvad vi kan for at passe på miljøet og naturens ressourcer.

Vores mål er at skabe et tillidsbaseret forhold til dig som værdifuld kunde, hvor vi sammen stræber efter at forme en fremtid, hvor forbrug og omtanke går hånd i hånd.

Vi vil gerne medvirke til at mindske vores aftryk på jorden. Vi er godt i gang med at arbejde på, hvordan vi kan bevæge os i en mere bæredygtig retning - både internt og i samarbejde med vores leverandører og kunder.

Vi har i 2023 påbegyndt udarbejdelse af et klimaregnskab for hele Illums Bolighus-koncernen. Dette er første, store skridt på vej mod en mere klimabevidst forretningsførelse. Vores mål med klimaregnskabet er løbende at blive bevidste om vores rolle samt forbedre os på parametrene inden for klima, miljø og socialt ansvar.