TOP

FIRMAGAVELØSNINGER MED ET HAV AF FORDELE

Det bør altid være en fornøjelse, at give gaver. Når I vælger Illums Bolighus Firma-gaveløsning slipper I for besværlighederne og får i stedet et hav af fordele. Det betyder at I kan bruge jeres tid på vigtigere ting og slippe for bekymringerne om gaverne, når frem i tide og om gaverne nu lever op til jeres medarbejderes forventninger.

Som Firmakunde hos Illums Bolighus får I en fast onlinegaveløsning, nemmere bliver det ikke. Det eneste I skal gøre er, at læne jer tilbage og bestille tidløst kvalitetsdesign til jeres medarbejdere - til stor glæde for alle. Er i en virksomhed med mere end 50 ansatte får i et virksomhedslogin, der kan bruges til at bestille gaver på tværs af organisationen. Er i færre eller ønsker I at uddelegere gaveindkøbet, påtager vi os hellere end gerne opgaven, og koordinerer gaveindkøbet i samarbejde med jeres virksomhed ud fra ønsker og budget.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, exceptionel service og dag til dag-levering.


Vores firmakunders mange fordele


*Personlig kontaktperson

*Særtilbud

*Online indkøbsportal. Minimum 50 ansatte

*Online vælg-selv løsning uden beregning. Minimum 50 ansatte 

*Medarbejdertilbud

*Rabataftale for din virksomhed på jeres indkøb

*Levering lokalt og internationalt

*Ekspedition af ordre indenfor 1-3 hverdage

*Gaver kommer indpakket med byttemærke

*Firmajulegaver

*Juleshoppingaften med 20% rabat

*Nyhedsbreve med inspiration og tilbud

Virksomhedslogin

Illums Bolighus’ indkøbsportal er for virksomheder med mere end 50 ansatte. Denne løsning giver mulighed for at shoppe dine virksomhedsindkøb i ro og mag - hele døgnet. Indkøbsportalen er henvendt mod virksomheder med én eller flere indkøbere, sælgere eller medarbejdere, der kan handle på vegne af virksomheden. Indkøbsportalen er også en oplagt funktion til virksomheder med flere filialer og datterselskaber.

Vores gaveløsninger revideres hvert halve år.

Det betyder, at I altid vil blive præsenteret for sæsonens aktuelle og ønskede gaveløsninger.