Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Gulvtæpper

Gulvtæpper fra FDB Møbler - Stilrent udtryk i behageligt materiale

Gulvtæpperne, som du finder i denne kategori, er, som mange andre produkter fra FDB Møbler, en fantastisk kombination af funktionalitet samt stilrent design.

Gulvtæpperne er fremstillet af 50 % uld samt 50 % hør og er utroligt slidstærke, men samtidigt yderst behagelige på deres overflade.

Tæpperne er udsmykket med et iøjnefaldende, geometrisk mønster, som virkelig fanger ens blik, hver gang man betragter tæppet. Mønstret er simpelt, men samtidig unikt i dets design og består af relativ få linjer samt kvadratiske former.

Mønstret falder perfekt ind i det nordiske udtryk, som mange danske husstande følger, men passer stort set ind i alle former for boligindretning, lige meget hvilken stil der er tale om. Tæppet er beskrevet som værende en nyfortolkning af ikoniske marokkanske tæppemønstre, men med en øget fokus på nordisk design og farver.

Hvis du føler, der mangler noget for at fuldføre udtrykket i eksempelvis din dagligstue, så kan et Hera Gulvtæppe fra FDB Møbler helt sikkert være med til at skabe det perfekte udtryk. Tæpperne giver rummet en blød og behagelig tilføjelse, som er behagelig både at kigge på, men også være i kontakt med.

R7 Hera gulvtæppe

Navnet på gulvtæpperne i denne kategori er R7 Hera og består som sagt af 50 % hør og 50 % uld, som gør dem meget bløde. Tæppets størrelse er 180 x 120 cm, så det passer ind i de fleste stuer, selv i de mindre størrelser.

Du kan købe Hera gulvtæppet i farverne grå og sand.

Bettina Juul Eilersen - Designeren bag Hera gulvtæppet

Du har måske hørt især efternavnet før, da designeren bag Hera gulvtæppet faktisk er datteren af den velkendte møbeldesigner Jens Juul Eilersen. Bettina Juul Eilersen er født direkte ind i en verden fyldt med ikoniske udtryk, dansk design og håndværk i særklasse.

Hun har dermed fra barnsben fået egenskaber inden for især tekstiler og dessiner og har utrolig gode værdier, når det gælder brug af god materiale samt et fantastisk design i samme produkt.

Bettina Juul Eilersen har i sandhed formået at følge i de store fodspor fra hendes far, og det er dette tæppe b.la. et godt bevis på.