Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

FDB Møbler Plaider & puder

Puder og plaider fra FDB Møbler - dit personlige præg til hjemmet

Puder, tæpper, plaider og mange andre tekstiler er utroligt nemme men samtidig effektive måder at udsmykke sit hjem på en personlig måde.

FDB Møbler har selvfølgelig også tænkt på dette og tilbyder en række forskellige puder og plaider, som du med fordel kan sammensætte med dit møbelsortiment for at skabe et udtryk, der passer til lige præcis din smag.

Puderne findes i forskellige typer, hvor der både er noget til dig, som er mere til de traditionelle mønstre, men også dig, som ønsker et moderne udtryk til dine møbler.

R9 Leto pude

Til dig, som gerne vil bevare enkelheden i din sofa eller andre møbler, så er en læderpude i form af R9 Leto en perfekt løsning. Denne pude er beklædt med primært læder samt uld og har en inderpude med fjer og dun.

Puden giver et utroligt eksklusivt men samtidigt enkelt og stilrent udtryk, som virkelig kan gøre dit sofaarrangement endnu mere unikt.

Leto puden findes både i farverne brun, sand og sort.

R8 Kassandra pude

Kassandra puden er utrolig god til at ændre udtrykket i dine møbler blot med én enkelt pude. Puden er designet af Bettina Juul Eilersen i et utroligt enkelt, men unikt design.

Betrækket består af 100 % uld fra New Zealand og er udsmykket med en tyk stribe i den ene side i enten grøn eller rød farve.

Hestedækken pude

Hvis du er mere til et meget traditionelt udtryk, kan du med fordel tilkøbe dig en hestedækken pude til din sofa, stol eller andet.

Disse typer af puder er meget ikoniske inden for dansk designhistorie og kendes på deres karakteristiske ternede mønstre med flotte linjer i de røde eller blå farver.

Urd Stripe pude

Er du mere til flotte, stribede mønstre, så er en pude fra Urd Stripe serien helt sikkert noget for dig.

Disse puder er udsmykkede med striber og farver, som spiller utroligt godt sammen, og kan være med til at skabe en forunderlig blanding af traditionelt og moderne udtryk i én og samme pude.

Denne type pude findes både i farverne rød, blå eller sand.

R3 Asta plaid

Ingen sofa er komplet uden en dejlig, blød og komfortabel plaid til de kolde vintermåneder.

Med en Asta plaid fra FDB Møbler får du en plaid i allerhøjeste kvalitet og komfort. Deres Asta plaid er fremstillet af noget så forunderligt som 100 % alpaca-uld, som virkelig giver plaiderne en utrolig blød overflade, som er fantastisk til at holde på varmen.

R3 Asta plaiden findes i farverne camel, grå og mørkegrå.