TOP
Filter
10 resultater
Sorter efter
11.862,00 DKK
Normalpris
11.862,00 DKK
Bestillingsvare
17.058,00 DKK
Normalpris
17.058,00 DKK
Bestillingsvare
9.262,00 DKK
Normalpris
9.262,00 DKK
Bestillingsvare
8.558,00 DKK
Normalpris
8.558,00 DKK
Bestillingsvare
13.670,00 DKK
Normalpris
13.670,00 DKK
Bestillingsvare
10.282,00 DKK
Normalpris
10.282,00 DKK
Bestillingsvare
12.652,00 DKK
Normalpris
12.652,00 DKK
Bestillingsvare
11.412,00 DKK
Normalpris
11.412,00 DKK
Bestillingsvare
15.364,00 DKK
Normalpris
15.364,00 DKK
Udsolgt online
14.911,00 DKK
Normalpris
14.911,00 DKK
Bestillingsvare

Fritz Hansen – eksklusivt design

Hos Illums Bolighus sætter vi kvalitet og design højt. Det er noget, der især opfyldes ved vores store sortiment af Fritz Hansen møbler, lamper og boligtilbehør. Alle produkter fra Fritz Hansen er netop et vidnesbyrd om exceptionelt design i velvalgte materialer. Skal du indrette hele din bolig eller blot et enkelt rum, så kan du med ét enkelt møbel fra Fritz Hansen få et moderne udtryk, som du vil elske at hvile øjnene på dag efter dag. Til kontoret vil en Fritz Hansen kontorstol give dig mulighed for at nyde en arbejdsdag ved skrivebordet. Her får du både topkvalitet, ikonisk dansk design og mange timers behagelig siddekomfort. 

Fritz Hansen kontorstol - en del af Serie 7

Serie 7, Syveren eller Syver-stol - Arne Jacobsens klassiske design fra 1955 har mange navne. Den ikoniske stol har for alvor skrevet sig ind i dansk designhistorie – og er evig aktuel. Arne Jacobsens designede Syver-stolen som den første stol af sin art med ni lag finér, formstøbt til perfektion, og en styrke, der gør stolen uopslidelig. Håndværket bag stolen blev startskuddet på en række skalstole, herunder Grand Prix-stolen og Liljen. Designet af Syver-stolen er alsidigt og kan tage mange former og farver. Stolen fås med og uden armlæn, som barstol eller som børnestol, så selv de små kan nyde godt af det danske design. Oplev også Syver-stolen som drejestol med hjul for optimal komfort kombineret med et smukt udseende. Til hjemmekontoret, tegnestuen eller konferencerummet er denne Fritz Hansen kontorstol oplagt. Den fuldpolstrede udgave med armlæn giver stolen et blødere udtryk og øger graden af komfort. Hjulene øger fleksibiliteten ved skrivebordet. Du kan vælge mellem sort læder eller valnøddebrunt læder.

Lille Giraf™ kontorstol af Arne Jacobsen

Girafstolen blev designet i 1959 af Arne Jacobsen til SAS Royal Hotel i København, som i dag hedder Radisson Collection Royal Copenhagen. Hotellet blev verdens første designhotel, formgivet af Arne Jacobsen ned til mindste detalje. Girafstolen blev designet med restauranten for øje. Arne Jacobsen legede med flere versioner af Giraffen, og stolen, som vi kender den i dag, har en lavere ryg end den originale. Deraf kælenavnet Lille Giraf. Du kan omfavne denne danske designhistorie ved at invitere den lille Giraf ind i arbejdsværelset eller på kontoret. Udviklingen af Fritz Hansen kontorstole har nemlig beriget den lille Giraf stol med drejefunktion og hjul. Lille Giraf™ 3211 drejestol er en videreudvikling af den ikoniske forløber – en smuk og funktionel stol, der passer til kontorer, hotel lobbyer, mødelokaler eller rundt om middagsbordet. Med Fritz Hansens kvalitetspolstring og førsteklasses stof, der fås i flere farver, har du et rigtig godt bud på en arbejdsstol. Fritz Hansen kontorstolen forener æstetik med komfort på fineste vis og er et godt eksempel på dansk 50’er design. 

Fritz Hansen møbler hos Illums Bolighus

Fritz Hansen møbler er det rette valg, når du prioriterer topkvalitet og tidløst design. Fritz Hansen er også leveringsdygtig i funktionel belysning til skrivebordet i det private hjem eller i virksomhedens kontorer og mødelokaler. Du finder gulvlamper, væglamper og pendler, der fungerer perfekt sammen med dine øvrige møbler og i hele hjemmet. Se hele det store sortiment af Fritz Hansen her hos Illums Bolighus.