TOP

Beklager, ingen søgeresultater for:

Prøv et andet søgeord.

Georg Jensen bestik – funktionalitet og æstetik

Georg Jensen er moderne dansk design og boliginteriør til det stilrene hjem. Georg Jensen står bag nogle af de mest populære kollektioner af bestik, der nogensinde er produceret. Mange privatpersoner såvel som finere restauranter og spisesteder sværger til det smukke bestik fra Georg Jensen. Funktionaliteten er tænkt ind i hver eneste detalje i Georg Jensen bestikket, som samtidig rummer en alsidighed i de forskellige kollektioner. Der er i sandhed et bestiksæt til enhver smag, hvad end man er til det stringente design, som New York bestikket repræsenterer, eller det mere klassiske design, som især gør sig gældende i bestikket Bernadotte. 

Køb bestik fra Georg Jensen hos Illums Bolighus

Skal du have skiftet det gamle bestik ud? Så kan du i Illums Bolighus starte på en frisk med et Georg Jensen bestiksæt, hvor alt fra knive og gafler til skeer og teskeer er samlet i æsker med både 4, 16 og 24 dele. Hos Illums Bolighus har vi et bredt udsnit af de smukke bestikserier fra Georg Jensen. En håndfuld af disse serier har taget navn efter den designer, der er ophavsmanden bag. I andre tilfælde har bestikket fået andre navne. Se udvalget af de smukke og populære bestikserier fra Georg Jensen her hos Illums Bolighus: New York, Copenhagen, Pyramide, Vivianna, Bernadotte og Arne Jacobsen. 

Georg Jensen New York bestik 

Er du på udkig efter et minimalistisk bestik uden så mange dikkedarer? Så skal du tage et kig på New York bestikket designet af Henning Koppel i 1963. Dette tidløse bestik er en af de mest genkendelige og smukkeste bestiksæt fra Georg Jensen. Henning Koppel har med dette stilrene design og rene linjer manifesteret sin filosofi om, at æstetiske hensyn aldrig må overskygge praktik og funktionalitet. Knive, gafler og skeer er alle udført i rustfrit stål med en mat finish, der ud over et smukt look sikrer et godt greb. Har du behov for kagegafler, dessertskeer, cafe latte skeer, serveringssæt eller et forretsbestik fås det også i denne omfangsrige serie, som uden tvivl vil tage sig smukt ud på dit spisebord. Bestikket klarer den daglige tur i opvaskemaskinen uden problemer.

Georg Jensen Bernadotte bestik 

Bernadotte bestikket er en ægte klassiker fra Georg Jensen. Det elegante bestik er skabt af den svenske Prins Sigvard Bernadotte tilbage i 1939. De smukke proportioner og det karakteristiske greb med de Art Deco inspirerede rifler giver et flot modspil til glatte servietter og blanke tallerkner. De taktile rifler bidrager med et unikt udtryk og sikrer desuden et godt greb på bestikket. Bernadotte bestikket er på trods af sine mange år på bagen stadig aktuelt. I borddækningen vil Bernadotte bestikket skabe et ualmindeligt flot modspil til naturlige elementer som kraftige hør-tekstiler i støvede nuancer, stentøj og bordpynt alá naturens skønhed. 

Georg Jensen og designerne bag

Georg Jensen har gennem årene samarbejdet med en lang række indflydelsesrige designere om at skabe unikke, funktionelle og smukke bestik. Designere som Arne Jacobsen, Henning Koppel, Grethe Meyer, Vivianna Torun Bülow-Hübe, Harald Nielsen og Sigvard Bernadotte har slået deres talentfulde folder i sølvsmedjen. Hos Illums Bolighus finder du for eksempel det unikke og avantgarde bestik Arne Jacobsen, som designeren af samme navn skabte i samarbejde med Georg Jensen i 1957.  De slanke knive og gafler var en radikal fortolkning af, hvordan bestik kunne se ud. Arne Jacobsens idé var at reducere knive, gafler og skeer til deres rene essens uden at miste fokus på funktionalitet. 

Uanset om du er til traditionel, klassisk eller avantgarde borddækning, så byder Georg Jensen på fantastiske knive, gafler og skeer, som gør det endnu mere spændende at sætte sig til bords.