Indkøbskurv
Henter ordrer...
Tomt billede
Varenummer: Antal: 1 Pris: 1.050.00 DKK DKK
DKK
Pris ekskl. moms 1.239,20 DKK DKK Pris i alt DKK

KitchenAid Stavblendere

Få den optimale køkkenhjælp med stavblendere fra Kitchenaid

En god stavblender er, for dem som sætter pris på madlavning, et uundværligt værktøj til køkkenet.

Nogle undrer sig over, hvorfor man egentlig skal have en stavblender, når man måske har en helt normal blender. Men der er faktisk god grund til at anskaffe sig en god stavblender, også selvom man har en god regulær blender.

En stavblender er nemlig utrolig velegnet til at udføre de ting, som en normal blender ikke er helt perfekt til. Her snakker vi primært diverse flydende retter eller tilbehør, hvor en stavblender er utrolig god til at gøre dem meget glatte, cremede og knap så klumpede, som en normal blender nogle gange gør.

Helt konkret er en stavblender perfekt, hvis du vil lave hjemmelavet suppe, pesto, sennep, remoulade, marmelade, grød eller meget andet i disse typer kategorier.

En stavblender er et helt perfekt værktøj til at lave utallige “flydende” retter eller tilbehør til retter. Derudover er en stavblender utrolig nem at bruge og yderst versatil i sin udførsel.

Som madentusiast eller bare en, som ikke vil være foruden det smarteste køkkengrej, er en stavblender helt sikkert et køkkenredskab, du bør overveje at anskaffe.

Stavblender med 5 hastigheder - 5KHB2571 modellen

Som altid er Kitchenaid fantastiske, når det gælder design og funktionalitet.

Dette smarte stavblendersæt giver dig alt, du skal bruge til at blande de lækreste supper, pestoer og utallige andre saucer, supper, grød m.m. Den robust stavblender er udstyret med en effektiv jævnstrømsmotor, som har 5 forskellige hastigheder som du kan skifte imellem afhængigt af behov. Derudover er der 2 aftagelige blenderarme med en såkaldt “twist lock” og fremstillet i rustfrit stål.

I selve stavblenderen finder du 3 udskiftelige knivblade samt en aftagelig grydebeskytter, som sikrer, at både dine gryder og skåle ikke tager skade. Du kan nemt skifte mellem disse typer knivblade, hvilket gør stavblenderen perfekt til både hakning af kød, knusning af is eller skumme mælk eller andre saucer.

Udover stavblenderen får du alt dette lækre ekstraudstyr i dette sæt:

  • S-Knivblad
  • Stjerneknivblad
  • mælkesmukker/piskeris
  • Grydebeskytter
  • 3 Knivbladsbeskyttere
  • To blenderarme, en på 22 cm og en på 33 cm
  • Piskeris
  • Hakker
  • Kande (1L)
  • Opbevaringsboks

Dette stavblendersæt er uden tvivl et af de bedste til dig, som virkelig elsker det kulinariske og især til dig, der foretrækker at lave det meste fra bunden.

Udvid din horisont og eksperimenter med nye saucer, cremer og meget andet med et stavblendersæt fra Kitchenaid.

Se også nogle af de andre smarte produkter fra Kitchenaid som: