TOP

Fritz Hansen

Oplev det tidløse udendørs design fra Fritz Hansen, skabt med omtanke og fremstillet af certificeret træ og tekstiler, der kun bliver mere smukke med tiden.

SHOP
Vipp

Vipp

Vipps Open-Air serie afspejler et designsprog, der følger brandets arv og forkærlighed for støbt metal, men hvor også andre materialer som fx teak og udendørsvenlige tekstiler indgår.

SHOP
&Tradition

&Tradition

&Traditions udendørskollektion byder på et udvalg af møbler designet til at gøre ethvert udendørsområde indbydende. Uden at gå på kompromis med stil og holdbarhed, giver kollektionen den perfekte mulighed for at skabe en smuk og funktionel udendørs oase.

SHOP

Genopladelige lamper & lanterner

Genopladelige lamper og lanterner giver mulighed for at forlænge hyggelige aftener på terrassen eller en stemningsfuld atmosfære i haven. Gå på opdagelse i vores udvalg af udendørslys.

Udforsk
Portable Lamps

Genopladelige lamper

SHOP
Lanterns

Lanterner

SHOP

Grill & udstyr

Oplev glæden ved madlavning i det fri. Skab kulinariske eventyr med vores udvalg af grill & grilludstyr til udendørs madlavning.

SHOP
Inspiration

Under åben himmel

Vi hylder foråret og den spæde sommer. Skab et hyggeligt uderum med havemøbler, udendørsbelysning og lanterner og få inspiration til de lune sommernætter, sommerdagenes udflugter og sommerdrinks i godt selskab.

LÆS